Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

INFORMACE Violet byla naší školou adoptována v roce 2004. Chodí na univerzitu Maasai Mara, do promoce jí zbývají 2 roky. Studuje obor Sociální práce Rodina.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "INFORMACE Violet byla naší školou adoptována v roce 2004. Chodí na univerzitu Maasai Mara, do promoce jí zbývají 2 roky. Studuje obor Sociální práce Rodina."— Transkript prezentace:

1

2 INFORMACE Violet byla naší školou adoptována v roce 2004. Chodí na univerzitu Maasai Mara, do promoce jí zbývají 2 roky. Studuje obor Sociální práce Rodina Violet bydlí v Keni ve městské čtvrti Nairobi Race Course.

3

4 O její rodině Violet má 6 sourozenců. Je nejstarší. Otec je správcem hotelu a matka prodává zeleninu.

5 Částka potřebná pro úhradu školného = 14800 Kč na rok Doporučejeme přispět částkou 40 Kč na žáka, ale výše příspěvku je dobrovolná, můžete přispět i více, přebytek peněz bude použit pro platby za další školní období. Sbírka bude probíhat v červnu a květnu 2015. O výběr peněz se postarají třídní učitelé a pokladníci tříd. Z přebytku peněz se hradí také jiné potřebné věci (zdravotní pojištění, balíček s potravinami)

6 Obecné informace o adopci na dálku Chcete pomoci i dalším dětem? Více se dozvíte na stránkách společnosti Narovinu. www.centrumnarovinu.cz www.adopceafrika.cz Číslo námi adoptované dívky je 50837 V databázi neadoptovaných dětí je také její sestra.

7

8 Zpráva o prospěchu na vysoké škole

9 Potvrzení o studiu – ročníkový výpis (Nejde o vysvědčení, pouze o doložení přehledu o současném studiu) Violet je studentkou oboru Sociální práce, studuje předměty: Sociální práce – praxe Krizový managment Státní správa Péče o děti Kvůli finančním problémům Violet nevykonala prosincové zkoušky. Škola vyzývá k jakékoliv podpoře vzhledem k její situaci.

10 Takhle vypadá poslední dopis a my vám o něm něco řekneme v češtině.

11 Poslední dopis z Keni z období Vánoc 2014. Dorazil v březnu 2015. Drazí žáci! Ahoj, jak se máte? Doufám, že dobře. Jaké je počasí v České Republice? Jak vám to jde ve škole? Mně a mé rodině je velmi dobře. Tady v Keni prší a je tu hodně zima. Normálně tu prší, i přestože je Štědrý den. Jsem šťastná, že další rok skončil a zbývají mi už jen dva roky studií. A co vy? Už vám skončila škola? Byl to velmi rušný semestr, protože promoce jsou normálně v listopadu pro ty, kteří skončili se studiemi a uspěli. Jsem nervózní už teď při pomyšlení, že i já si jednou obléknu slavnostní šaty a budu promovat. Bude to ten nejšťastnější moment v mém životě. Byla bych ráda, kdybyste se mnou na tom obřadu byli. Opravdu doufám, že vás v tento den uvidím. Vy máte promoce? Po jak dlouhé době studií a jak to probíhá? Moje rodina a já jsme vám velmi vděční za vánoční jídlo, které jste nám poskytli. Moje mamka je velmi šťastná, nemůže se dočkat, až uvaří a pozve rodinu a přátelé na Vánoce. Opravdu vám moc děkuji za to, že podporujete moji stravu a vzdělání. Opravdu pro mě v mém životě moc znamenáte. Pokračujte se stejným srdcem a všechno nejlepší ve všem, co děláte. Nechejte kolovat mé pozdravy rodině a přátelům. Přeji veselé Vánoce a šťastný Nový Rok. Vaše věrná, Violet Adhiambo

12 Prezentaci vypracovaly: Elona Knushi, Sveta Gupta, Durdona Umurzokova ze 6. A (upravila Mgr.J. Táborková) Volný překlad dopisu z Keni: Lenka Holubovská z 8.B


Stáhnout ppt "INFORMACE Violet byla naší školou adoptována v roce 2004. Chodí na univerzitu Maasai Mara, do promoce jí zbývají 2 roky. Studuje obor Sociální práce Rodina."

Podobné prezentace


Reklamy Google