Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

VY_32_INOVACE_07_Evropa – politické členění Název školy: Základní škola a Mateřská škola Křetín, okres Blansko, příspěvková organizace Číslo projektu:

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "VY_32_INOVACE_07_Evropa – politické členění Název školy: Základní škola a Mateřská škola Křetín, okres Blansko, příspěvková organizace Číslo projektu:"— Transkript prezentace:

1 VY_32_INOVACE_07_Evropa – politické členění Název školy: Základní škola a Mateřská škola Křetín, okres Blansko, příspěvková organizace Číslo projektu: CZ.1.07./1.4.00/21.3297 Autor: Mgr. Vendula Báčová Člověk a jeho svět/Vlastivěda/Místo, kde žijeme – 5. ročník Období vytvoření: říjen 2011 Anotace: Učivo je podáno formou prezentace doplňující výklad. Žáci si upevní probrané učivo a získají základní informace o Evropě a jejím politickém členění. Jednotlivé státy vyhledávají v příruční mapě. Prezentace je vhodná pro plátno a dataprojektor.

2

3  Západní Evropa  Severní Evropa  Střední Evropa  Jižní Evropa  Východní Evropa

4  Na příruční mapě Evropy vyhledej státy západní, východní, střední, jižní a severní Evropy.

5

6  Jednotlivé státy vyhledej v příruční mapě.

7

8  Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Vendula Báčová.  [cit. 2011-10-02]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/45/Continent es.png  [cit. 2011-10-02]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: http://cs.wikipedia.org/wiki/Evropa  [cit. 2011-10-02]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/8d/Europe_co untries_map_cs.png


Stáhnout ppt "VY_32_INOVACE_07_Evropa – politické členění Název školy: Základní škola a Mateřská škola Křetín, okres Blansko, příspěvková organizace Číslo projektu:"

Podobné prezentace


Reklamy Google