Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

SrnaPRESENTER Uvádí prezentaci… SrnaNEWS Upoutávka na třetí číslo.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "SrnaPRESENTER Uvádí prezentaci… SrnaNEWS Upoutávka na třetí číslo."— Transkript prezentace:

1

2 SrnaPRESENTER Uvádí prezentaci…

3 SrnaNEWS Upoutávka na třetí číslo

4 Seznam sekcí Úvod Hot on Spot Organizace Web a komunita Závěr

5 1.1 - Úvod Vítejte v sériově druhé prezentaci SrnaPRESENTER(u)! Tentokrát vám nabídneme kompletní popis třetího řísla časopisu SrnaNEWS Tato prezentace je výhradně pro web srnanews.webnode.cz!

6 2.1 – Hot on Spot Číslo SN3 má název ROZhejbej se alias hudební číslo! Věnuje se především hudbě,ale také televizi Zde se dozvíte hlavní a jiné zajímavé články z tohoto čísla

7 2.2 – Hot on Spot – Hl.č. Hlavní článek… Autor : Sára Michalcová Název : Ze světa hudby Popis : Hlavní článek ze světa hudby je o všem,co se zrovna teď děje v této branži navíc od naší nové redaktorky!

8 2.3 – Hot on Spot - Ostatní Ostatní zajímavé články SN3 : Interwiev s Tomášem Kaplanem a Adamem Brandou! Žlutá mořská houba – Spungebob Drby o Daividu Guettovi Papa a hudba?

9 3.1 – Organizace Číslo SN3 vychází 6.11.2010 v osm hodin ve třídě 2.C na gymnáziu dr. Emila Holuba v Holicích Bude opět stát 2Kč POZOR! K číslu také vyjde dodatek časopisu S-style!ZDARMA!

10 4.1 – Web a komunita Na webu najdete Plán do budoucna,Souhrn před vydáním a také později Recenzi tohoto čísla a to v sekci Archiv a Recenze Odkaz na stránky : http://srnanews.webnode.czhttp://srnanews.webnode.cz Odkaz na archiv : http//srnanews.webnode.cz/archiv-a-recenze/

11 4.2 – Komunita na FCB Zde najdete : Diskuze Novinky Profily členů Odkazy Videoupoutávky Odkaz na komunitu : http://www.facebook.c om/group.php?gid=14 4559022228230 http://www.facebook.c om/group.php?gid=14 4559022228230 Potřebujete být přijmuti do skupiny!

12 5.1 - Závěr Děkujeme za sledování naší videoprezentace! Více informací v Komunitě,nebo na Webu http://srnanews.webnode.cz

13 SrnaPRESENTER Uvedl prezentaci SN3…


Stáhnout ppt "SrnaPRESENTER Uvádí prezentaci… SrnaNEWS Upoutávka na třetí číslo."

Podobné prezentace


Reklamy Google