Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Odborná konference "Zvyšování kompetencí absolventů vysokých škol" 24. 3. 2012 Absolvent se firmě vyplatí.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Odborná konference "Zvyšování kompetencí absolventů vysokých škol" 24. 3. 2012 Absolvent se firmě vyplatí."— Transkript prezentace:

1 Odborná konference "Zvyšování kompetencí absolventů vysokých škol" 24. 3. 2012 Absolvent se firmě vyplatí

2 K získání dobré pozice a udržitelného místa nepotřebuje absolvent řadu let praxe. Je třeba umět využít příležitosti a ukázat talent.

3 Pozice absolventa vždy nutně neznamená pozici horší. Absolvent = výhoda pro zaměstnavatele Absolvent odvede vyšší výkon za méně peněz.

4 Absolvent: - flexibilita - „pracovní čistota“ - schopnost se rychle učit - vysoké pracovní nasazení

5 Základní chyby absolventů: - často nemají vazbu na obor - nevyvíjejí svoji aktivitu nebo naopak jsou příliš aktivní - nechávají práci na poslední chvíli - problematika práce v kolektivu - lehko ztrácí o práci zájem

6 Čím absolvent zaměstnavatele zaujme? - studijními výsledky - pracovními zkušenostmi - určitou měrou odlišnosti

7 Jak absolvent zaměstnavatel zaujme? - dobře zpracovaným životopisem - správně formulovaným průvodním nebo motivačním dopisem - profesionálním vystupováním při pracovním pohovoru - kvalitní přípravou na pracovní pohovor

8 Tato prezentace vznikla v rámci projektu „Systém kariérového poradenství pro studenty vysokých škol v Plzeňském kraji“ (CZ.1.07/2.2.0/07.0214), který je realizován v letech 2009 - 2012. Tento projekt je spolufinancován z Evropského sociální fondu a státního rozpočtu České republiky.

9 Škoda Transporation, Borská 2922/32, 301 00 PLZEŇ


Stáhnout ppt "Odborná konference "Zvyšování kompetencí absolventů vysokých škol" 24. 3. 2012 Absolvent se firmě vyplatí."

Podobné prezentace


Reklamy Google