Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není –li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není –li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován."— Transkript prezentace:

1 Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není –li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován Mgr. Monikou Novotnou Geometrická kompozice motivu s protahováním nití I.

2

3 Postup práce: Narýsujte dvě kolmice, od středu vyznačte na přímkách body ve vzdálenosti 1 cm od sebe. Všechny body propíchněte jehlou. Navlékněte do jehly bavlnku a spojujte body na dvou k sobě kolmých přímkách podle následujícího schématu (vždy první bod s posledním). Vše zopakujte na dalších třech stranách, vznikne čtyřcípá hvězda.


Stáhnout ppt "Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není –li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován."

Podobné prezentace


Reklamy Google