Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Když jsem byl malý, říkali mi naši, choď na Lukášku a jez chytrou kaši, můžeš tak po celý den bavit se jen. Koukat na tabuli, sedět na židli, o přestávce.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Když jsem byl malý, říkali mi naši, choď na Lukášku a jez chytrou kaši, můžeš tak po celý den bavit se jen. Koukat na tabuli, sedět na židli, o přestávce."— Transkript prezentace:

1

2 Když jsem byl malý, říkali mi naši, choď na Lukášku a jez chytrou kaši, můžeš tak po celý den bavit se jen. Koukat na tabuli, sedět na židli, o přestávce posvačit závin s povidly, s kamarády prožít si prostě báječný den. When I was small, my parents used to tell me attend Lukáška and you´ll be smart as a whip you can have fun all day long. Look on the board, sit on the chair, during break eat pie with jam, with your friends, just spend a wondreful day.

3 Já chci chodit do školy, nejlépe na Lukášku, pravidelně poslouchat učitelskou přednášku, od rána po celý den učit se jen. Učit se pam, pam… I´d like to attend some school, the best is to go to Lukáška school, regularly listen what do teachers say from morning till evening all day long just learn. Learn pam, pam…

4 V září vždy dostanu hromadu knih, to, co mě zajímá, najdu si v nich, všude, kam se podívám, najdu báječné zprávy. Občas však dostávám záchvaty smíchu, když spolužák neví, kde hledat má míchu, nebo že nám čerstvé mléko denně dávají krávy. I always get hundreds of books in September, I easily find there, what I´m interested in wherever I look, I find exciting news. Sometimes I even get paroxysm of laughter, when my classmate don´t know, where to find the spinal cord or that cows give us fresh milk every day.

5 Já chci chodit do školy, nejlépe na Lukášku, pravidelně poslouchat učitelskou přednášku, od rána po celý den učit se jen. Učit se pam, pam… I´d like to attend some school, the best is to go to Lukáška school, regularly listen what the teachers say. From the morning till evening all day long just learn. Learn pam, pam…

6 Teď, když jsem starší, tak vím, co vím, moc už se nesnažím a v hodinách spím, pozor už nedávám, to mě dávno nebaví. Ze školy utíkám s rukama nad hlavou, odpoledne projdu se lákavou Ostravou a celou Lukášku vypustím nadobro z hlavy. And now, when I´m older, I know, what I know, I don´t try so hard and in the lessons I yawn, paying attention doesn´t bother me. I run from the school with hands above my head, I walk around the tempting Ostrava in the afternoon and I delete whole Lukáška from my head.

7 Už nechci chodit do školy ani na Lukášku, nikdy už neslyšet zbytečnou přednášku, od rána po celý den flákat se jen. Flákat se pam, pam… I don´t want to attend any school, not even Lukáška school, never listen to any unnecessary lectures, from the morning till evening all day long just hang about. Hang about pam, pam…


Stáhnout ppt "Když jsem byl malý, říkali mi naši, choď na Lukášku a jez chytrou kaši, můžeš tak po celý den bavit se jen. Koukat na tabuli, sedět na židli, o přestávce."

Podobné prezentace


Reklamy Google