Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Internet široký a bystrozraký Petr Novák - Computer Help.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Internet široký a bystrozraký Petr Novák - Computer Help."— Transkript prezentace:

1 Internet široký a bystrozraký Petr Novák - Computer Help

2 Výchozí stav problému V současné době chybí občanům dostatek informací o možnostech připojení a využití internetu. Pro většinu z těch, kteří doma nevlastní PC (70%) chybí smysluplné využití počítače. Pouze 16% by pro internet doma marně hledalo smysluplné využití.

3 Cíl projektu – změnit výchozí stav Vytvoření prezenčního kurzu včetně informačních materiálů a jejich aplikace v celé ČR. Vytvoření webové prezentace na vyhrazeném portálu s cílem změny výchozího stavu – poskytnutí informací. Vytvoření interaktivního konfigurátoru na CD, který ukáže konkrétní příklady využití vysokorychlostního připojení.

4 Řešení projektu Realizace prezenčního kurzu zdarma ve školicích střediscích po celé ČR (minimálně 5000 účastníků). Realizace - „rozdání“ příručky s informacemi o vysokorychlostním připojení. Realizace - „rozdání“ konfigurátoru s informacemi o vysokorychlostním připojení a konkrétními příklady využití v závislosti na interaktivně zadaných datech.

5 Časový harmonogram projektu 15. 5. 2006 - zahájení provozu středisek s výukou kurzu včetně distribuce výukových materiálů 15. 5. 2006 – zahájení provozu portálu projektu „Internet, široký a bystrozraký“ 31. 8. 2006 – souhrnná pololetní zpráva 20. 12. 2006 – závěrečná zpráva projektu 10. 1. 2007 – závěrečné vyúčtování projektu

6 Další důležité informace Návaznost na již běžící projekt NPPG. Plně funkční a bezproblémová komunikace mezi centrem a středisky, včetně fungujícího interního registračního systému. V současné době vytvořená a plně funkční síť středisek v celé České republice. V současné době plně funkční bezplatná telefonická linka podpory projektu.

7 Kde kurzy pořádáme 140 středisek

8 Děkuji za pozornost Petr Novák novak@computerhelp.cz


Stáhnout ppt "Internet široký a bystrozraký Petr Novák - Computer Help."

Podobné prezentace


Reklamy Google