Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Dnes jste si řekli svoje ANO, a tím je všechno ujednáno. Ze srdce bych Vám přála, aby vaše láska jako víno zrála, aby září žhnula jako věčná svíce, které.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Dnes jste si řekli svoje ANO, a tím je všechno ujednáno. Ze srdce bych Vám přála, aby vaše láska jako víno zrála, aby září žhnula jako věčná svíce, které."— Transkript prezentace:

1

2 Dnes jste si řekli svoje ANO, a tím je všechno ujednáno. Ze srdce bych Vám přála, aby vaše láska jako víno zrála, aby září žhnula jako věčná svíce, které neubývá, ale je jí stále více.

3 I když je to nemoderní, zůstaňte si navždy věrní. To Vám přejeme jenom krátce, žijte spolu jak v pohádce. Milujte se ostošest, mějte dětí aspoň šest. Nebude Vás to nic stát, přídavky Vám pošle stát.

4 Na křídlech lásky po modrém nebi budete plout, v den, kdy jste šli spolu do manželských pout. I to nebe občas mračna a bouřky přinese, ale život je takový, tak ať každý z Vás to statečně unese. Zase bude hezky a slunce bude svítit a na Vás se smát, stačí, že jeden druhého máte skutečně rád. V nemoci i ve zdraví, v chudobě i bohatství, ale hlavně s láskou, důvěrou a věrností, kterou nic nenahradí.


Stáhnout ppt "Dnes jste si řekli svoje ANO, a tím je všechno ujednáno. Ze srdce bych Vám přála, aby vaše láska jako víno zrála, aby září žhnula jako věčná svíce, které."

Podobné prezentace


Reklamy Google