Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Jak zahnat nudu? Autor: :D Datum: 12.7.2013 Web: www.knihyazabava.webnode.czwww.knihyazabava.webnode.cz Desatero proti nudě.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Jak zahnat nudu? Autor: :D Datum: 12.7.2013 Web: www.knihyazabava.webnode.czwww.knihyazabava.webnode.cz Desatero proti nudě."— Transkript prezentace:

1 Jak zahnat nudu? Autor: :D Datum: 12.7.2013 Web: www.knihyazabava.webnode.czwww.knihyazabava.webnode.cz Desatero proti nudě.

2 1. Jděte ven! Nechcete jen sedět doma, chatovat na Facebooku a nudit se? Jděte ven! Nezáleží na tom, jestli máte nebo nemáte zahradu. Určitě je ve vašem okolí nějaký park! A pokud ne, také se nic neděje. Spousta holek přece ráda nakupuje! Tak si „zaskočte“ do obchodu a užijte si zbytek dne, který byste jinak trávily doma na Facebooku!

3 2. Naučte se něco nového! Ano, vím, za jedno odpoledne se nic stihnout nedá, ale můžete s něčím začít! Přihlaste se do nějakých lekcí, například na nějaký sport nebo jazyk. Nebo se naučte vařit! Tak rychle, do obchodu pro ingredience. A potom do kuchyně, k plotně! Maminka nebo babička má určitě nějaké recepty!

4 3. Založte si blog! Blog můžete mít na mnoho způsobů! Jedna z možností je, mít ho jako internetový deníček. Můžete mít také internetovou galerii, na fotky. Nebo si založte blog názorový. Tam píšete názory na např. politickou situaci, atd.

5 4. Přečtěte si něco! Vezměte do ruky knížku a začtěte se do ní. To vám přichystá zábavu na min. 15 min. Já ale u knížky dokážu vydržet třeba 2,5 hodiny. :-D Tady je seznam knížek, které jsou zajímavé, které si můžete přečíst: Bájná země Deltora-série, 5 neděl v balóně, Děti kapitána Granta, Chata v Jezerní kotlině

6 5. Něco nakreslete! Nakreslete si například moji Jelly- monster, podle návodu, který je na stránce- DIY Anebo nakreslete autoportrét-sami sebe! Nakreslete karikaturu slavné osobnosti!

7 6. Televize Když je venku špatné počasí, číst se vám nechce a kreslit neumíte, koukněte se na nějaký hezký filmík, co máte na DVD, stažený nebo nějaký, který dávají v televizi! Doporučuji třeba filmy: Letopisy Narnie-série, Madagaskar-1, 2, 3, Karate Kid

8 7. Domácí mazlíček Máte doma nějaké zvířátko a už dlouho se o ně nestaráte? Vezměte ho na procházku, hrajte si s ním, mluvte na něj, učte ho nové triky. Ono vám za to bude vděčné! To samé platí i u mladších sourozenců! :D

9 8. Něco si vyrobte Vyrobte si něco pěkného do pokoje nebo nějaký přívěšek na klíče. Nebo si najděte nějaký návod na internetu! Vyrábět se toho dá spousta!

10 9. Zahrajte si deskovou hru Zahrajte si s mladším sourozencem deskovou hru, jako Člověče, nezlob se! Nebo Carcassone. Určitě to ocení! Ale samozřejmě si můžete zahrát každou jinou deskovou hru!

11 10. Ukliď si Zní to šíleně, ale nudit se při tom zaručeně nebudeš :D! Tak popadni vysavač, převleč si postel nebo si přeskládej věci ve skříni.

12 Pár slov na závěr Tohle bylo 10 tipů proti nudě od :D. Zdroje-moje mysl :D Samozřejmě existuje ještě spousta dalších tipů, ale tyhle praktikuji nejčastěji. Děkuji, že jste si našli chvilku na přečtení a přeji hezký den :D.


Stáhnout ppt "Jak zahnat nudu? Autor: :D Datum: 12.7.2013 Web: www.knihyazabava.webnode.czwww.knihyazabava.webnode.cz Desatero proti nudě."

Podobné prezentace


Reklamy Google