Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Něco o této rase ( původ, země vzniku.. ) ● V roce 2001 tomu bylo deset let, co bylo toto plemeno dovezeno do České republiky ● Země původu - Velká.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Něco o této rase ( původ, země vzniku.. ) ● V roce 2001 tomu bylo deset let, co bylo toto plemeno dovezeno do České republiky ● Země původu - Velká."— Transkript prezentace:

1

2

3 Něco o této rase ( původ, země vzniku.. ) ● V roce 2001 tomu bylo deset let, co bylo toto plemeno dovezeno do České republiky ● Země původu - Velká Británie ● Už dříve je majitelé používali na psí zápasy a dávení krys v aréně ● Čistokrevný chov se datuje od třicátých let minulého století ● dnes je toto plemeno nejoblíbenějším teriérským plemenem ve Velké Británii

4 Chov v České republice ●Chov v ČR se datuje od roku 1991, kdy byla dovezena první fena ●Následovaly importy z Německa, Belgie, Nizozemí, Finska a naší přední chovatelé investovali do zahraničního krytí ●Standard udává žádoucí kohoutkovou výšku 35,6 až 40,6 cm

5

6 Charakteristika Dicka ♂ Hyperaktivní ♂ Hravý ♂ Neposedný ♂ Vycvičený

7 Charakteristika Demie ♀ Mazlivá ♀ Hravá ♀ Líná ♀ Vycvičená

8

9


Stáhnout ppt "Něco o této rase ( původ, země vzniku.. ) ● V roce 2001 tomu bylo deset let, co bylo toto plemeno dovezeno do České republiky ● Země původu - Velká."

Podobné prezentace


Reklamy Google