Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Den poté aneb úplně malinkatý kretének Ještě nedávno jsem měla depky, obkládala bolest lebky a občas jsem i brečela… To změnilo se - v cuku letu…jednoho.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Den poté aneb úplně malinkatý kretének Ještě nedávno jsem měla depky, obkládala bolest lebky a občas jsem i brečela… To změnilo se - v cuku letu…jednoho."— Transkript prezentace:

1

2 Den poté aneb úplně malinkatý kretének

3 Ještě nedávno jsem měla depky, obkládala bolest lebky a občas jsem i brečela… To změnilo se - v cuku letu…jednoho dne zvečera.

4 Do našeho bytu přibyla nám bytost, život přehrabala naruby, zaručila hbitost. Kolem tvora točíme se jako káči… Po ránu hovínek rozseto… jak na hlaváči.

5 Koberec je dávno na dranc, ztratili jsme naráz glanc jak rozpáraná bačkora…. Našla ho však potvora!

6 Každý si hned vždycky všimne, jak po bytě se pyšně šine. Ukazuje holé bříško a třepotá hlavičkou však ona je tu hlavní, ona je tu hvězdičkou:

7 „Snad nechcete být moji páni?! Poddaní jste..co mě chrání! Jo a aby bylo jisto… nebudu žrát svinstvo! Však poznáte zakrátko, že chci jenom kuřátko! Nejlépe tak bez kůže… Však vím, co vám pomůže!“

8 A tak milá Barbucha dravě kouše do ucha. Co je to jen zač….? Trpasličí rváč!

9 V očích žhnou nám plaménky. Jak jen přelstít kreténky? Dopustili jsme se zrady, uposlechli znalců rady:

10 „Nejlépe je Jorkšírky, uvazovat na kšírky, zahrnout je tunou lásky, nedělat si z bobků vrásky. A nenechat se okusovat když se chtějí u vás schovat!“

11 Nevím zda z nás se stanou „páni“ budeme však náruč, která chrání….. A tak v srdcích strach… i radost výská, Život s malinkatým kreténkem jiskru získá!

12 (Ale bacha na ně…Otírám si hnědé dlaně…) Autorka Katy T. ve spolupráci s malým kreténkem Barbuchou.


Stáhnout ppt "Den poté aneb úplně malinkatý kretének Ještě nedávno jsem měla depky, obkládala bolest lebky a občas jsem i brečela… To změnilo se - v cuku letu…jednoho."

Podobné prezentace


Reklamy Google