Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

1. Zástupy u jeslí hluché neslyší spásy zvon, že přišel Kristus, to vědí jen Anna, Simeon. Dej, abych poznal jako Anna, viděl jak Simeon, že lidstvu spása.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "1. Zástupy u jeslí hluché neslyší spásy zvon, že přišel Kristus, to vědí jen Anna, Simeon. Dej, abych poznal jako Anna, viděl jak Simeon, že lidstvu spása."— Transkript prezentace:

1 1. Zástupy u jeslí hluché neslyší spásy zvon, že přišel Kristus, to vědí jen Anna, Simeon. Dej, abych poznal jako Anna, viděl jak Simeon, že lidstvu spása dána, že přišel opravdu On!

2 2. Jen ti, kdo otevrou srdce v radostném divení, dnes Pána v dítěti spatří a přijmou spasení. Dej, abych poznal jako Anna, viděl jak Simeon, že lidstvu spása dána, že přišel opravdu On!

3 3. Simeon vyhlížel Krista, čekal až do šedin a nás dnes v Betlémě čeká sám on, sám Boží Syn. Dej, abych poznal jako Anna, viděl jak Simeon, že lidstvu spása dána, že přišel opravdu On!


Stáhnout ppt "1. Zástupy u jeslí hluché neslyší spásy zvon, že přišel Kristus, to vědí jen Anna, Simeon. Dej, abych poznal jako Anna, viděl jak Simeon, že lidstvu spása."

Podobné prezentace


Reklamy Google