Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Informace k dalšímu postupu v projektech e-Governmentu Informace k dalšímu postupu v projektech e-Governmentu Zpracoval: Ivan Ivanov, Alois Slovák Datum:

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Informace k dalšímu postupu v projektech e-Governmentu Informace k dalšímu postupu v projektech e-Governmentu Zpracoval: Ivan Ivanov, Alois Slovák Datum:"— Transkript prezentace:

1 Informace k dalšímu postupu v projektech e-Governmentu Informace k dalšímu postupu v projektech e-Governmentu Zpracoval: Ivan Ivanov, Alois Slovák Datum: 17. 12. 2010

2 Informace k dalšímu postupu v projektech e-Governmentu Zpracoval: Ivan Ivanov, Alois Slovák Datum: 17. 12. 2010 Výzva č. 40 OPLZZ Vzdělávání v e-Governmentu 32. kurz pro eGON centra (GIS v eGovernmentu - Digitální mapa veřejné správy - 8 hodin) Společné školení lektorů?

3 Informace k dalšímu postupu v projektech e-Governmentu Zpracoval: Ivan Ivanov, Alois Slovák Datum: 17. 12. 2010 Výzva č. ????? OPLZZ Vzdělávání GIS Příprava Dotazník leden 2011 – Plánujete či realizujete projekt na vzdělávání v GIS? – máte zájem o vzdělávání GIS organizované krajem (témata)?

4 Informace k dalšímu postupu v projektech e-Governmentu Zpracoval: Ivan Ivanov, Alois Slovák Datum: 17. 12. 2010 Rámcový obsah externího školení (GIS) pro ORP v souvislosti s rozvojem e-Governmentu Hodláme zahájit odbornou diskusi na úrovní ORP MSK a České asociace pro geoinformace vedoucí k vydefinování obsahu a forem školení v oblasti využívání geoinformačních technologií nejen ve vazbě na ÚAP pro následující potencionální cílové skupiny: běžný uživatel GIS (příležitostné využívání GIS většinou formou dostupných mapových služeb či aplikací pro přesně stanovené agendy), superuživatele (samostatné oborové odborníky, kteří využívají GIS při své každodenní činnosti a mají možnost využívat ke své práci složité a analytické funkce GIS – typicky na úrovni ORP technický a organizační správce ÚAP), administrátory GIS (správce interního GIS, operátoři zajišťující fungování a rozvoj agend úřadu, využívajících komponent využívajících možností GIS – na většině ORP tato pozice chybí, neexistuje systémové místo správce GIS – vážný problém), manažery GIS (GI Officer – řízení složitých rozsáhlých GIS, smluvní jednání, právní důsledky, dlouhodobá koncepční práce, tvorba geoinformační infrastruktury) řídící pracovníky (mezioborová kooperace, strategické řízení, IZS, řízení institucí a územních celků).

5 Informace k dalšímu postupu v projektech e-Governmentu Zpracoval: Ivan Ivanov, Alois Slovák Datum: 17. 12. 2010 Partnerské smlouvy „Portál ÚAP“ a) Schváleno radou a předáno k podpisu: Kopřivnice Bohumín Frýdek-Místek Český Těšín Ostrava Hlučín Karviná b) Vráceno právním – drobné nesrovnalosti Vítkov (v označení smluvních stran místo města obec) Krnov (v označení smluvních stran místo města obec) Odry (místo pěti stejnopisů pouze tři) c) Požadavek na zbylé obce – podpis partnerské smlouvy v příštím roce po obdržení dotace

6 Informace k dalšímu postupu v projektech e-Governmentu Zpracoval: Ivan Ivanov, Alois Slovák Datum: 17. 12. 2010 Harmonogram dalších jednání od 9:00 h 25. 1. 2011Webfórum 17. 3. 2011??? 16. 6. 2011??? 15. 9. 2011??? 8. 12. 2011???

7 Informace k dalšímu postupu v projektech e-Governmentu Děkujeme za pozornost


Stáhnout ppt "Informace k dalšímu postupu v projektech e-Governmentu Informace k dalšímu postupu v projektech e-Governmentu Zpracoval: Ivan Ivanov, Alois Slovák Datum:"

Podobné prezentace


Reklamy Google