Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není –li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není –li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován."— Transkript prezentace:

1 Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není –li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován Mgr. Monikou Novotnou Geometrická kompozice motivu s protahováním nití II.

2

3 ......................... Postup práce: Narýsujte kružnici. Na kružnici vyznačte body ve vzdálenosti 1cm od sebe. Všechny body propíchněte jehlou. Navlékněte do jehly bavlnku a spojujte body na kružnici podle následujícího schématu (vždy dva body na kružnici). Nit nesmí procházet středem kružnice. Každým bodem prochází nit dvakrát, je nutno uzavřít kruh............


Stáhnout ppt "Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není –li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován."

Podobné prezentace


Reklamy Google