Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Mini tisk NATKA A P.T.S Natka se Petrovi pořád věší na rifle. Pozor ze zadu!! Petrovi už to leze na nervy. p.t.s k tomu řekl: „už mě to štve jí pořád odporovat“

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Mini tisk NATKA A P.T.S Natka se Petrovi pořád věší na rifle. Pozor ze zadu!! Petrovi už to leze na nervy. p.t.s k tomu řekl: „už mě to štve jí pořád odporovat“"— Transkript prezentace:

1 mini tisk NATKA A P.T.S Natka se Petrovi pořád věší na rifle. Pozor ze zadu!! Petrovi už to leze na nervy. p.t.s k tomu řekl: „už mě to štve jí pořád odporovat“ p.t.s(Kryx).

2 mini tisk MAŠKARNÍ KARNEVAL V sobotu 21.2. bude karneval v kulturním domu. K poslechu zahraje „DJ Igor“ Začátek ve 14.00 hodin.

3 MINI TISK SNĚHOVÁÁÁ KALAMITA!!! Od poloviny února sněží a sněží Od poloviny února sněží a sněží Toho sněhu už je tolik, že se nedá ani bobovat(sám) -- Pes Seznam má potíže protože je bez-?ák, umrzl mu vocas a boudu mu smetla lavina.( to je kravina*nevěřit )

4 Vtip Mravenec vaří slonovi oběd. Slon se nemůže dočkat a netrpělivě přešlapuje v kuchyni až se mravenec rozčílí a říká: oběd ještě není hotový tak běž ven a nepletˇ se mi pod nohy!!!

5 mini tisk Marek Petr Jožka

6 nakladatelství Ap|lo KONE(S)C


Stáhnout ppt "Mini tisk NATKA A P.T.S Natka se Petrovi pořád věší na rifle. Pozor ze zadu!! Petrovi už to leze na nervy. p.t.s k tomu řekl: „už mě to štve jí pořád odporovat“"

Podobné prezentace


Reklamy Google