Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

PREZENTACE Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je MGR. MILOŠ NYGRÝN.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "PREZENTACE Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je MGR. MILOŠ NYGRÝN."— Transkript prezentace:

1 PREZENTACE Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je MGR. MILOŠ NYGRÝN

2 Principy práce prezentace, otevření a uložení souboru Co je prezentace? doplňkový materiál přednášejícího (výklad, ukázka něčeho) má zdůraznit určitá data nesmí vyučujícího (přednášejícího) překřičet pro vytvoření prezentace potřebujeme prezentační program

3 Principy práce prezentace, otevření a uložení souboru Co má prezentační program umět? grafiku a práci s textem vkládat snímky a vytvářet jejich přechody animovat objekty umět pracovat s multimédii pro vytvoření prezentace potřebujeme prezentační program

4 Principy práce prezentace, otevření a uložení souboru Prezentační programy MS PowerPoint (2003, 2017, 2010, 2013 Web App) Impress (součástí OpenOffice)

5 Principy práce prezentace, otevření a uložení souboru Otevření a uložení souboru v menu soubor, otevřít nebo přímo dvojklik na soubor prezentace (otevření) v menu soubor, uložit, uložit jako nebo na ikonku diskety (uložení)


Stáhnout ppt "PREZENTACE Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je MGR. MILOŠ NYGRÝN."

Podobné prezentace


Reklamy Google