Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

David Rozlílek Me4B. ? ? ? ?? Jaká paměť tvoří paměť programu ………… ? EA … kde je logická 1 a kde logická 0 ……….? ? ….. Kde je vnější a kde vnitřní paměť……….?

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "David Rozlílek Me4B. ? ? ? ?? Jaká paměť tvoří paměť programu ………… ? EA … kde je logická 1 a kde logická 0 ……….? ? ….. Kde je vnější a kde vnitřní paměť……….?"— Transkript prezentace:

1 David Rozlílek Me4B

2 ? ? ? ?? Jaká paměť tvoří paměť programu ………… ? EA … kde je logická 1 a kde logická 0 ……….? ? ….. Kde je vnější a kde vnitřní paměť……….?

3  Co je to speciální funkční registr……?  ? - Kde je vnější a vnitřní paměť…….? ? ?

4  Kde je:  Adresa,Paměťová buňka,Zesilovač,Dekodér ?? ? ?

5  Paměť Rom:  1) jsou paměti určené k čemu……?  2) je energeticky závislá nebo nezávislá…….?  3) kde je hodnota 1 a kde 0…….?  4) jaké máme druhy pamětí Rom …….?

6  Paměť Ram:  1) jsou paměti určené k čemu……?  2) je energeticky závislá nebo nezávislá…….?  3) jaké máme druhy pamětí Ram …….?

7  Co jsou to speciální funkční registry…….?  SFR lze rozdělit na registry ………a ………?  Jaké máme jednotlivé registry spec. funkcí….?

8  PSW - Stavové slovo mikroprocesoru Co to je CY……? Co to je AC……? Co to je F0……? Co to je OV…..? Co to je P……..? Co to je RS1 RS0….?

9  Co znamená přímé adresování……..?  Jak pracuje nepřímé adresování…….?  Přímé adresování-co adresa přímo udává……?  U přímého adresování v rámci stránky je datová paměť rozdělena na ? stránek o velikost ? slov  Jakém rozsahu lze použít nepřímé adresování pameťového prostoru……?

10


Stáhnout ppt "David Rozlílek Me4B. ? ? ? ?? Jaká paměť tvoří paměť programu ………… ? EA … kde je logická 1 a kde logická 0 ……….? ? ….. Kde je vnější a kde vnitřní paměť……….?"

Podobné prezentace


Reklamy Google