Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Co jsme udělali pro zlepšení spolupráce s exportéry Ing. Karel Pleva, MBA.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Co jsme udělali pro zlepšení spolupráce s exportéry Ing. Karel Pleva, MBA."— Transkript prezentace:

1 Co jsme udělali pro zlepšení spolupráce s exportéry Ing. Karel Pleva, MBA

2 2 SPOLUPRÁCE S EXPORTÉRY zvýšení pojistného krytí a zlevnění rozšíření portfolia pojistných produktů intenzivní marketing / klientský přístup

3 3 POJISTNÉ KRYTÍ A ZLEVNĚNÍ Zvýšení pojistného krytí  u vývozních úvěrů a akreditivů až na 99%,  u bankovních záruk proti neoprávněnému volání na 100%,  politických rizik u českých investic v zahraničí na 100%. Zlevnění pojištění  výrobního rizika o 30% a až o 50% při souběhu s pojištěním vývozního úvěru,  investic při souběhu pojištění úvěru na financování investice a vlastního vkladu investora.

4 4 ROZŠÍŘENÍ PORTFOLIA Pojištění projektového financování nově vybudovaných výrobních kapacit v zahraničí (modifikace „D“) Pojištění úvěrů na financování investic pro developerské projekty v zahraničí (modifikace „If“) Pojištění úvěru na financování komerční aplikace výsledků vědy a výzkumu určené pro vývoz (modifikace „F“) Pojištění prospekce zahraničních trhů proti riziku ztrát v důsledku neúspěchu prospekce (modifikace „P“)

5 5 VÝSLEDKY OBCHODNÍ ČINNOSTI (v mld. Kč) 30 50 43 35 69 předpokládaný výkon v období 09-12 ve výši 34 mld. Kč


Stáhnout ppt "Co jsme udělali pro zlepšení spolupráce s exportéry Ing. Karel Pleva, MBA."

Podobné prezentace


Reklamy Google