Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Z Mostu www.flashjoy.wz.cz. Hudba k tanci a poslechu Zkušenosti s vystupováním na podobných akcích Široký repertoár (pop, rock, disco, ale i dechovky.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Z Mostu www.flashjoy.wz.cz. Hudba k tanci a poslechu Zkušenosti s vystupováním na podobných akcích Široký repertoár (pop, rock, disco, ale i dechovky."— Transkript prezentace:

1 z Mostu www.flashjoy.wz.cz

2

3 Hudba k tanci a poslechu Zkušenosti s vystupováním na podobných akcích Široký repertoár (pop, rock, disco, ale i dechovky a další) Vystupování na plesích, svatbách, večírcích a tanečních zábavách Zpěv a moderování v češtině, angličtině, španělštině a němčině Disponujeme vlastním ozvučením, schopným ozvučit prostory o kapacitě až 1000 osob Nezpíváme na PLAYBACK!

4 Kontakt E-mail: skupinaflashjoy@gmail.com skupinaflashjoy@gmail.com Web: www.flashjoy.wz.czwww.flashjoy.wz.cz Mobil: +420 731 443 577 Pro zájem o vystoupení nás můžete kontaktovat:


Stáhnout ppt "Z Mostu www.flashjoy.wz.cz. Hudba k tanci a poslechu Zkušenosti s vystupováním na podobných akcích Široký repertoár (pop, rock, disco, ale i dechovky."

Podobné prezentace


Reklamy Google