Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Výlet autem do Mikulova a Valtic 18.9.2013 ÚVOD Naše první zastavení bylo v Pasohlávkách s prohlídkou areálu AQUALAND MORAVIA. Další zastavení byla návštěva.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Výlet autem do Mikulova a Valtic 18.9.2013 ÚVOD Naše první zastavení bylo v Pasohlávkách s prohlídkou areálu AQUALAND MORAVIA. Další zastavení byla návštěva."— Transkript prezentace:

1

2 Výlet autem do Mikulova a Valtic 18.9.2013

3 ÚVOD Naše první zastavení bylo v Pasohlávkách s prohlídkou areálu AQUALAND MORAVIA. Další zastavení byla návštěva města Mikulova s prohlídkou pamětihodností. Poté jsme navštívili Valtice s krátkou prohlídkou zajímavostí tohoto města. Při výletu nám počasí nepřálo a tak jsou snímky zhoršené kvality!

4 Hlavní vstup do budovy-areálu

5

6 Vstupní část budovy

7 Pohled z parkoviště AQULANDU na Pálavské kopce

8 Příjezd do MIKULOVA pohled na město a zámek

9

10 Náměstí

11 Zámek - dříve lichtensteinský a později ditrichsteinský - stojí na skalním útesu a tvoří nepřehlédnutelnou dominantu Mikulova

12

13 Další pohled na barokní zámek, který se nachází v těsné blízkosti centra města a je spravován Regionálním muzeem v Mikulově.

14 V pozadí na snímku je Svatý kopeček

15 ….. PO PROHLÍDCE MĚSTA MIKULOVA POKRAČUJEME V PROHLÍDCE MĚSTA VALTICE……

16 VALTICE-náměstí Svobody

17 Další snímek náměstí Svobody

18 Pohled na barokní zámek, který je dominantou Valtic dříve zámek sloužil rodu Lichtensteinů - čte se Lichtenštejnů

19 …… Při zpáteční cestě do Brna jsme se zastavili na Novomlýnských vodních nádržích a pořídili několik snímků…. Horní nádrž slouží pro závlahy a rekreaci Střední nádrž je vyhlášenou přírodní rezervací Dolní nádrž je pro rekreaci a výrobu elektřiny

20 Pohled na Novomlýnskou nádrž a Pálavské kopce

21 Další snímky z Novomlýnských vodních nádrží

22

23

24

25 ….. Zpracovali: Vladimír Hudec Karel Dyntera září 2013


Stáhnout ppt "Výlet autem do Mikulova a Valtic 18.9.2013 ÚVOD Naše první zastavení bylo v Pasohlávkách s prohlídkou areálu AQUALAND MORAVIA. Další zastavení byla návštěva."

Podobné prezentace


Reklamy Google