Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

1/ Na liště Formát 2/ Rozvržení snímku 3/ Zvolím rozvržení a potvrdím OK 4/ Nebo zvolíme rozložení textu a obrazu.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "1/ Na liště Formát 2/ Rozvržení snímku 3/ Zvolím rozvržení a potvrdím OK 4/ Nebo zvolíme rozložení textu a obrazu."— Transkript prezentace:

1

2 1/ Na liště Formát 2/ Rozvržení snímku 3/ Zvolím rozvržení a potvrdím OK 4/ Nebo zvolíme rozložení textu a obrazu

3

4 Použití rozložení snímků Po tomto zobrazení mohu vkládat text a to jak ze souboru, tak z internetu,popřípadě naskenovaný z učebnice např. Zveme budoucí prvňáčky a jejich rodiče na zápis který se uskuteční Po tomto zobrazení mohu vkládat text a to jak ze souboru, tak z internetu,popřípadě naskenovaný z učebnice např. Zveme budoucí prvňáčky a jejich rodiče na zápis který se uskuteční 29.1.2011 od 8.00 do 11.00 v naší škole. 29.1.2011 od 8.00 do 11.00 v naší škole. ( vloženo ze souboru)

5 Rozložení textu a obsahu

6 Rozložení textu a obrazu Zvolím v které části chci mít text a v které části obrázek, nebo klipart, nebo graf popřípadě video. V našem případě jsem text zvolil vlevo a obrázky vpravo. Obrázek vložím,když poklepu na ikonu obrázky.

7 Vložení obrázků na celou stranu Zvolím rozložení snímků a vkládám obrázky, buď ze souboru, nebo z internetu, popřípadě z externího disku.

8 Vložení obrázků na celou stranu


Stáhnout ppt "1/ Na liště Formát 2/ Rozvržení snímku 3/ Zvolím rozvržení a potvrdím OK 4/ Nebo zvolíme rozložení textu a obrazu."

Podobné prezentace


Reklamy Google