Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Přijímací řízení na SŠ. Důležité termíny Do 31. 10. – kritéria přijetí na umělecké školy na internetu Do 30. 11. – přihlášky na umělecké obory Do 31.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Přijímací řízení na SŠ. Důležité termíny Do 31. 10. – kritéria přijetí na umělecké školy na internetu Do 30. 11. – přihlášky na umělecké obory Do 31."— Transkript prezentace:

1 Přijímací řízení na SŠ

2 Důležité termíny Do 31. 10. – kritéria přijetí na umělecké školy na internetu Do 30. 11. – přihlášky na umělecké obory Do 31. 1. – na stránkách SŠ musí být zveřejněna podrobná „Kritéria pro přijetí pro školní rok 2015/16“ Do 15. 3. odevzdat přihlášku(ky) na SŠ (vytiskne škola, posílá rodič) 15. 4. - Jednotné (státní, pilotní) testování na SŠ 22. 4. – 30. 4. 1. kolo přijímacího řízení

3 Rozhodnutí o přijetí Přijat(a) – nezasílá se poštou (kódovaný seznam je na internetu nebo vyvěšeno na SŠ). Den zveřejnění = den rozhodnutí o přijetí. Nepřijat(a) – zasílá se poštou.

4 Zápisový lístek Do 15. 3. si vyzvedne zákonný zástupce na ZŠ Do 10 pracovních dnů od přijetí žák odevzdává na SŠ, kam byl přijat a pro kterou se rozhodl Nelze vzít zpět, pouze v případě odvolání. V případě ztráty písemná žádost na ZŠ.

5 Odvolání Do 3 pracovních dnů od obdržení rozhodnutí o nepřijetí Podává se řediteli SŠ Ředitel SŠ má právo přijmout žáka ještě v 1.kole, pokud se uvolnila místa (všichni neodevzdají zápisový lístek). Pokud již je obor naplněn, a přesto chcete podat odvolání, posílá ředitel SŠ odvolání na KÚ. Odvolací řízení přes KÚ trvá až 30dní.

6 2. kolo přijímacího řízení Vypisuje SŠ po ukončení kola prvního Sledujte www stránky SŠ! Informace pro Jihomoravský kraj najdete na: www.jmskoly.cz Můžete si podat libovolný počet přihlášek! Další kola se vypisují dále, až do naplnění požadovaného počtu studentů.


Stáhnout ppt "Přijímací řízení na SŠ. Důležité termíny Do 31. 10. – kritéria přijetí na umělecké školy na internetu Do 30. 11. – přihlášky na umělecké obory Do 31."

Podobné prezentace


Reklamy Google