Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

1. Přeslavný k nám již přišel den, v němžto buď Kristus veleben, radujme se, veselme se v tomto narození, radujme se, veselme se, v tomto narození.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "1. Přeslavný k nám již přišel den, v němžto buď Kristus veleben, radujme se, veselme se v tomto narození, radujme se, veselme se, v tomto narození."— Transkript prezentace:

1 1. Přeslavný k nám již přišel den, v němžto buď Kristus veleben, radujme se, veselme se v tomto narození, radujme se, veselme se, v tomto narození.

2 2. Proroků zvěsti splněny, Spasitel přišel slíbený, radujme se, veselme se v tomto narození, radujme se, veselme se, v tomto narození.

3 3. Z Marie panny narozen, v chudičké jesle položen, veselme se v tomto narození, radujme se, veselme se, v tomto narození.

4 4. Králové přišli z východu, přinesli dary národů, veselme se v tomto narození, radujme se, veselme se, v tomto narození.

5 5. K jesličkám s nimi spěchejme, Dítku se v úctě klanějme, veselme se v tomto narození, radujme se, veselme se, v tomto narození.

6 6. Ježíši, pro své vtělení věčného uděl spasení, veselme se v tomto narození, radujme se, veselme se, v tomto narození.


Stáhnout ppt "1. Přeslavný k nám již přišel den, v němžto buď Kristus veleben, radujme se, veselme se v tomto narození, radujme se, veselme se, v tomto narození."

Podobné prezentace


Reklamy Google