Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

FAUST, o. s. Statutární zástupci Bc. Jana Hajderová, ředitelka

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "FAUST, o. s. Statutární zástupci Bc. Jana Hajderová, ředitelka"— Transkript prezentace:

1 FAUST, o. s. Statutární zástupci Bc. Jana Hajderová, ředitelka
Ing. Naděžda Antošová,Ph.D. zástupce ředitele Jiří Němec, zástupce ředitele

2 Hlavní cíle FAUST, o. s. Naše služby:
Poradna pro rodinu a blízké uživatelů a uživatele návykových látek, asistence při zvládání zátěžových situací. Prevence zneužívání návykových látek a souvisejících negativních společenských jevů, která je směrována k nejnižším věkovým skupinám. Naše služby: Program kontinuální specifická primární prevence negativních jevů pro žáky 1. stupně základních škol 4 setkání s každou třídou v průběhu školního roku Poradenské centrum (Ostrava – Pískové doly, Ostrava – Poruba ) Poradenství a osobní konzultace rodičům a blízkým drogové závislých, otevřené rodičovské skupiny, rodinná terapie Poradenská linka a on-line poradna Poradenská linka je v provozu denně,včetně svátků, sobot a nedělí nepřetržitě On-line poradna:

3 Lekce prevence (červen 2006)
Naše činnost v roce 2006 Počet dětí v programu specifické primární prevence: 2016 Telefonická krizová intervence (počet kontaktů): 742 Konzultace s klienty: 245 Počet klientů evidovaných v péči: 19 Lekce prevence (červen 2006)

4 Naše činnost v první polovině roku 2007
Počet dětí v programu specifické primární prevence: 2015 Telefonická krizová intervence (počet kontaktů): 365 Konzultace s klienty : 138 Počet klientů evidovaných v péči: 12 Děkujeme všem spolupracujícím organizacím a institucím za spolupráci v roce 2007 a všem přejeme krásné vánoce a do nového roku 2008 hodně úspěchů v jejich činnostech, spokojenosti a zdraví. FAuST, o. s.


Stáhnout ppt "FAUST, o. s. Statutární zástupci Bc. Jana Hajderová, ředitelka"

Podobné prezentace


Reklamy Google