Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

O DRÁŽKY A ČÍSLOVÁNÍ VY_32_INOVACE_7C5. T ÝKAJÍ SE ZAČÁTKU ODSTAVCE Shodný symbol nebo obrázek Číslování odstavců (číslice nebo písmena) OdrážkyČíslování.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "O DRÁŽKY A ČÍSLOVÁNÍ VY_32_INOVACE_7C5. T ÝKAJÍ SE ZAČÁTKU ODSTAVCE Shodný symbol nebo obrázek Číslování odstavců (číslice nebo písmena) OdrážkyČíslování."— Transkript prezentace:

1 O DRÁŽKY A ČÍSLOVÁNÍ VY_32_INOVACE_7C5

2 T ÝKAJÍ SE ZAČÁTKU ODSTAVCE Shodný symbol nebo obrázek Číslování odstavců (číslice nebo písmena) OdrážkyČíslování

3 N ASTAVENÍ Karta domů – část Odstavec Tato tři tlačítka Víceúrovňový seznam umožní kombinovat odrážky a číslování a vytvářet hierarchii.

4 O DRÁŽKY Vyberu z nabídky nebo definuji novou (znaková sada, obrázek)

5 Č ÍSLOVÁNÍ Zvolím typ, případně nadefinuji vlastní číselný formát

6 P ŘÍKLAD VLASTNÍHO ČÍSLOVÁNÍ

7 Ú PRAVY ČÍSLOVÁNÍ V TEXTU Klepnutím pravým tlačítkem na číslování máme možnost ovlivnit jeho nastavení

8 V ÍCEÚROVŇOVÝ SEZNAM Možnost kombinace odrážek a číslování v jednotlivých úrovních Tvorba hierarchie

9 J AK NA VÍCE ÚROVNÍ Pro každou úroveň Styl číslování Případné další znaky Umístění Pohyb mezi úrovněmi TAB (následující) Shift+TAB (předchozí)

10 Gymnázium a Střední odborná škola, Lužická 423, 551 23 Jaroměř Projekt: Škola v digitálním světě aneb Uchop svoji šanci Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/34.0210 Číslo DUM: VY_32_INOVACE_7C5 Jméno autora: Mgr. Jana Vosáhlová Název práce: Odrážky a číslování Předmět: IKT Ročník: sekunda Časová dotace: 20 min Vzdělávací cíl: správné postupy odrážek a číslování včetně více úrovní Pomůcky: počítač a textový procesor (MS Word 2010) Poznámka: Inovace: „elektronický návod“ usnadní studentům zápis a je vhodný i pro chybějící studenty Datum vytvoření:27. 3. 2012


Stáhnout ppt "O DRÁŽKY A ČÍSLOVÁNÍ VY_32_INOVACE_7C5. T ÝKAJÍ SE ZAČÁTKU ODSTAVCE Shodný symbol nebo obrázek Číslování odstavců (číslice nebo písmena) OdrážkyČíslování."

Podobné prezentace


Reklamy Google