Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

1. Mám v nebi Otce a dobrého Pána, on sám lidské strachy a bolesti zná. On dává mi sílu hned každého rána a já šťasten jdu, kam mne Pán posílá. Já mám.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "1. Mám v nebi Otce a dobrého Pána, on sám lidské strachy a bolesti zná. On dává mi sílu hned každého rána a já šťasten jdu, kam mne Pán posílá. Já mám."— Transkript prezentace:

1 1. Mám v nebi Otce a dobrého Pána, on sám lidské strachy a bolesti zná. On dává mi sílu hned každého rána a já šťasten jdu, kam mne Pán posílá. Já mám v nebi Krále, je mým dobrým Pánem, chci být věrný stále, svou lásku mu dát.

2 2. Mám v nebi Pána, však draze mne koupil, jsem životem, láskou i ctí zavázán. Do údolí nářků on statečně vstoupil a chléb, tělo lámal, ten můj dobrý Pán. Já mám v nebi Krále, je mým dobrým Pánem, chci být věrný stále, svou lásku mu dát.

3 3. Mám v nebi Otce, on moudrostí divnou dal království Synu a nám Syna dal. On podává kalich a života víno, bych v důvěře prosté se vítězem stal. Já mám v nebi Krále, je mým dobrým Pánem, chci být věrný stále, svou lásku mu dát.


Stáhnout ppt "1. Mám v nebi Otce a dobrého Pána, on sám lidské strachy a bolesti zná. On dává mi sílu hned každého rána a já šťasten jdu, kam mne Pán posílá. Já mám."

Podobné prezentace


Reklamy Google