Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Jako přispívající občan do našich obecních internetových stránek, bych rád všem, kteří si rádi moje příspěvky četli poděkovat a také všem občanům naší.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Jako přispívající občan do našich obecních internetových stránek, bych rád všem, kteří si rádi moje příspěvky četli poděkovat a také všem občanům naší."— Transkript prezentace:

1

2 Jako přispívající občan do našich obecních internetových stránek, bych rád všem, kteří si rádi moje příspěvky četli poděkovat a také všem občanům naší malebné vesničky, chtěl alespoň touto cestou přivést do nového roku 2013 vše nejlepší, hlavně pak stálé zdraví, štěstí a stále slunce v těle srdci i v duši. Antonín Jirušek

3 Předvánoční Vysočany, dneska je u nás krásný vánoční čas.

4 Vranovský betlém

5 Když rozsvítila se světla svíček, a zazněly zpěvy od jesliček, a narodil se Kristus Pán, vím, že vešel také tiše k Vám a svou malou dlaní, udělil Vám své požehnání. Náš rybníček,snad přijdou zase vlci

6 29.12.02 ráno


Stáhnout ppt "Jako přispívající občan do našich obecních internetových stránek, bych rád všem, kteří si rádi moje příspěvky četli poděkovat a také všem občanům naší."

Podobné prezentace


Reklamy Google