Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Dotek – Dům Obnovy Tradic, Ekologie a Kultury. Vítejte v objektu bývalé barokní fary v Horním Maršově, kterou jsme přebudovali v ekologicky šetrný dům.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Dotek – Dům Obnovy Tradic, Ekologie a Kultury. Vítejte v objektu bývalé barokní fary v Horním Maršově, kterou jsme přebudovali v ekologicky šetrný dům."— Transkript prezentace:

1 Dotek – Dům Obnovy Tradic, Ekologie a Kultury

2 Vítejte v objektu bývalé barokní fary v Horním Maršově, kterou jsme přebudovali v ekologicky šetrný dům. Nechte se unést fantazií a prožijte jedinečný zážitek v unikátním místě, kde se originálním způsobem stýká minulost s budoucností. Kulisou bude úchvatná krajina Východních Krkonoš, vhodná pro všechny typy rekreace.

3 Unikátní historické prostory lze využít ke všem druhům setkávání - vzdělávací kurzy, firemní akce, soustředění, prázdninové pobyty.

4 Bydlet budete v pohodlných pokojích, denní menu (i vegetariánské) zajistí naše skvělá kuchyně.

5 Volně přístupná zahrada s venkovní učebnou je vám plně k dispozici, najdete zde historický sad, divadelní scénu a přes léto i stádo našich koz.

6 V černé kuchyni pořádáme pravidelné kurzy vaření tradičních krkonošských jídel, jako naši hosté ji ale můžete využívat i jednotlivě. Vaříme na roštech nad otevřeným ohněm ve speciálním nádobí. Typický kouřový oblak u stropu není na závadu, kuchyně je plně funkční.

7 Vaše děti určitě zaujme i „trochu jiné“ dětské hřiště vybavené pískovištěm, lavičkami a originálními hracími prvky.

8 V návštěvnickém centru na nádvoří najdete odpovědi na všechny vaše otázky, ať již k pobytu nebo plánovaným výletům. Zároveň zde můžete nakoupit lokální a fairtradové výrobky.

9 DOTEK má mnoho tváří, stačí si jen vybrat.


Stáhnout ppt "Dotek – Dům Obnovy Tradic, Ekologie a Kultury. Vítejte v objektu bývalé barokní fary v Horním Maršově, kterou jsme přebudovali v ekologicky šetrný dům."

Podobné prezentace


Reklamy Google