Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Jack Russell Terier. Historie  Předchůdce tohoto teriéra je Parson Russellimu, má však kratší nohy  Také rád noruje => díry na vašich záhonkách.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Jack Russell Terier. Historie  Předchůdce tohoto teriéra je Parson Russellimu, má však kratší nohy  Také rád noruje => díry na vašich záhonkách."— Transkript prezentace:

1 Jack Russell Terier

2 Historie  Předchůdce tohoto teriéra je Parson Russellimu, má však kratší nohy  Také rád noruje => díry na vašich záhonkách

3 Stavba těla  Hlava teriéra je poměrně malá  Má delší čenich, černé pysky a nos.  Uši jsou kratší a převislé  Poměrně úzký hrudník a kratší rovné nohy  Tělo je delší než výška teriéra a zadní nohy jsou i přes menší velikost psíka velmi dobře osvalené  Tělo je svalnaté a velmi pohyblivé.

4  Pes je vhodný do města NNení třeba pečovat o jeho srst, protože je krátká a přilehlá NNejde moc dobře vycvičit, ale při větší píli jde všechno VVeliké riziko že se pes bude doma sám nudit


Stáhnout ppt "Jack Russell Terier. Historie  Předchůdce tohoto teriéra je Parson Russellimu, má však kratší nohy  Také rád noruje => díry na vašich záhonkách."

Podobné prezentace


Reklamy Google