Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Doprovod: Mgr. Dvořáčková, Mgr. Dolíhalová 3. 6. – 5. 6. 2014.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Doprovod: Mgr. Dvořáčková, Mgr. Dolíhalová 3. 6. – 5. 6. 2014."— Transkript prezentace:

1 Doprovod: Mgr. Dvořáčková, Mgr. Dolíhalová 3. 6. – 5. 6. 2014

2 Naše společná cesta směřovala k Prachovským skalám. Trvala přibližně 5 – 6 hodin. V Jičíně jsme si udělali menší zastávku, kde jsme měli čas na obědovou svačinku a odpočinek. Při cestě autobusem jsme se velice nasmáli, z důvodu zajímavého autobusu, plného malých dětí, se kterými jsme jeli pomalu až na klínech. A konečně jsme dorazili do Prachova. Cesta

3 * Místo našeho ubytování se nacházelo v přírodě, obklopené Prachovskými skalami. * Celkově jsme zabrali šest pokojů.

4 * Ve večerních hodinách jsme se vypravili na procházku do Prachovských skal. * Užili jsme si tu mnoho legrace, pádů i strachu. * Poté následovalo osobní volno. Chvíli jsme si ke konci všichni povídali a vydali se do svých pokojů.

5 * První plán byl navštívit obec Mladějov. * Bohužel nebyla otevřená žádná restaurace, a tak jsme si výlet protáhli o pár kilometrů k Troskám. * Za celý den jsme ušli 23 kilometrů.

6 * Abychom neměli síly na vyvádění lotrovin až se vrátíme domů, ušli jsme si ještě pár kilometrů s těžkými brašnami. * V momentě, když jsme uslyšeli hlášení o zpoždění vlaku, všem nám vyskákala husí kůže na rukách ze strachu, že nestihneme rychlík. * Naštěstí se tak nestalo a v 15:15 jsme se vrátili všichni do svých domovů.

7 Denisa Machová


Stáhnout ppt "Doprovod: Mgr. Dvořáčková, Mgr. Dolíhalová 3. 6. – 5. 6. 2014."

Podobné prezentace


Reklamy Google