Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Ochrana hospodářské soutěže v oblasti těžkého průmyslu po vstupu do EU Mgr. Ing. Ludvík Juřička 4. května 2005 Ambruz & Dark, advokáti, v.o.s.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Ochrana hospodářské soutěže v oblasti těžkého průmyslu po vstupu do EU Mgr. Ing. Ludvík Juřička 4. května 2005 Ambruz & Dark, advokáti, v.o.s."— Transkript prezentace:

1 Ochrana hospodářské soutěže v oblasti těžkého průmyslu po vstupu do EU Mgr. Ing. Ludvík Juřička 4. května 2005 Ambruz & Dark, advokáti, v.o.s.

2 2 Těžký průmysl – ochrana trhu Odvětví těžkého průmyslu - citlivé sektory vnitřního trhu EU Problematika veřejných podpor v odvětvích těžkého průmyslu Ocelářský průmysl Uhelný průmysl AMBRUZ & DARK LAW FIRM

3 3 Veřejné podpory Regululace veřejných podpor v ČR a EU Zvláštní podmínky pro udělování veřejných podpor v ocelářství v souvislosti se vstupem ČR do EU Příklady z praxe poskytování veřejných podpor v ČR Příklady z praxe poskytování veřejných podpor veřejných podpor v EU AMBRUZ & DARK LAW FIRM

4 Děkuji za pozornost. Ludvík Juřička AMBRUZ & DARK LAW FIRM


Stáhnout ppt "Ochrana hospodářské soutěže v oblasti těžkého průmyslu po vstupu do EU Mgr. Ing. Ludvík Juřička 4. května 2005 Ambruz & Dark, advokáti, v.o.s."

Podobné prezentace


Reklamy Google