Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Jdeme do zoo KLIKEJ! Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Edita Havránková. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz,

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Jdeme do zoo KLIKEJ! Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Edita Havránková. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz,"— Transkript prezentace:

1 Jdeme do zoo KLIKEJ! Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Edita Havránková. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25 Metodický návod: Víš, proč vlastně existují zoologické zahrady? Nejen, že si prohlédneme exotická zvířátka, zasmějeme se u veselých opiček, prohlédneme si veliké slony, ale tím, že zaplatíme vstupné, přispíváme na chov zvířat, kterým by často jinak hrozilo vyhubení. Také vy si můžete vytvořit svoji vlastní zoologickou zahradu. Přeložte čtvrtku na polovinu a nakreslete na ni zvířátko tak, aby vršek splýval s přeložením papíru. Vystřihněte dvojitě, zvířátko stojí. Dokreslete si je v přirozených barvách, tak jak jste je viděli na fotografiích. Tímto způsobem můžete vytvořit celou zoologickou zahradu se stromy, ptáky, pasoucími se zvířaty. Vše můžete nalepit na víko od krabice od bot nebo jiný tvrdý kartón, který si omalujete jako louku. Některé děti jistě zvládnou samy vytvořit návrh dalších zvířátek.

26

27

28

29

30

31 Zdroje: Uveřejněné odkazy [cit ]. Dostupné pod licencí Creative Commons na WWW: CHE. Slon. < CLIFF. Surikata. < ÜBERRASCHUNGSBILDER. Surikata. < RAUL654. Gorila. < MINA ZINKOVA. Gorila. < MASTERAAH. Antilopa. < DEWET. Krokodýl. < SAMUEL BLANC. Tučňáci. < NESTOR GALINA. Lachtani < PERNAK. Lemur. < LUC VIATOUR. Papoušek ara. < RYAN E. POPLIN. Chřestýš. < DEZIDOR. <Žirafa. < SAMUEL LUNA.Orangutan. < TRAUMRUNE. Lama. < SONNY CZ. Lvice. < WALTER VOIGTS. Zebra. < JJRON. Velbloud jednohrbý. < RKLAWTON. Velbloud dvouhrbý. < FIR0002. Klokan obrovský. < TIMICHAL. Hroch. < Uveřejněné odkazy [cit ]. Dostupné pod licencí Public domain na WWW: Plameňáci. < Lemur. < Želva obrovská. < Panda. < Vydra. < Tygr. <


Stáhnout ppt "Jdeme do zoo KLIKEJ! Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Edita Havránková. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz,"

Podobné prezentace


Reklamy Google