Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

1. Noc v širý už padá kraj a slunce v mraků dál zapadlo zvečera, A hvězdný padá třpyt, že šťastni můžem být, vypráví důvěra, a hvězdný padá třpyt, že šťastni.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "1. Noc v širý už padá kraj a slunce v mraků dál zapadlo zvečera, A hvězdný padá třpyt, že šťastni můžem být, vypráví důvěra, a hvězdný padá třpyt, že šťastni."— Transkript prezentace:

1 1. Noc v širý už padá kraj a slunce v mraků dál zapadlo zvečera, A hvězdný padá třpyt, že šťastni můžem být, vypráví důvěra, a hvězdný padá třpyt, že šťastni můžem být, vypráví důvěra.

2 2. Ztich´ svět a vše usíná, nad námi rozpíná Pán ruku laskavou
2. Ztich´ svět a vše usíná, nad námi rozpíná Pán ruku laskavou. Ta jeho pravice hvězd vede tisíce a nám je ochranou, Ta jeho pravice hvězd vede tisíce a nám je ochranou.

3 3. A když teď my půjdem spát, dej ráno zas nám vstát v své lásce nejvyšší. Buď stále s námi sám, nás buduj ve svůj chrám, ó Pane Ježíši, Buď stále s námi sám, nás buduj ve svůj chrám, ó Pane Ježíši.


Stáhnout ppt "1. Noc v širý už padá kraj a slunce v mraků dál zapadlo zvečera, A hvězdný padá třpyt, že šťastni můžem být, vypráví důvěra, a hvězdný padá třpyt, že šťastni."

Podobné prezentace


Reklamy Google