Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Daniel Jakubík Repozitář vědeckých prací.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Daniel Jakubík Repozitář vědeckých prací."— Transkript prezentace:

1 http://is.muni.cz/ Daniel Jakubík Repozitář vědeckých prací

2 Informační systém Masarykovy univerzity Repozitar.cz Systém pro sběr, řízenou prezentaci a kontrolu odborných článků, publikací a jiných děl vytvořených akademickými pracovníky a studenty. Prezentace výsledků v rámci Open Access. Dlouhodobá archivace odborných textů. Kontrola podobností v textech – ověření originality. Vyhledávání podobných souborů i vůči závěrečným či seminárním pracím a dalším zdrojům. Vykazování vědecko-výzkumné činnosti do RIVu.

3 Informační systém Masarykovy univerzity Repozitar.cz

4 Informační systém Masarykovy univerzity

5

6

7 Vkládání publikací Jakubík D, Lunter Ľ, Brandejs M, Brandejsová J. A central repository of publication results, implemented as a part of systems for revealing plagiarism. Seminář ke zpřístupňování šedé literatury 2011 : 4. ročník semináře zaměřeného na problematiku, Praha: Národní technická knihovna, 2011, roč. 4, č. 1, ISSN 1803-6015.

8 Informační systém Masarykovy univerzity Import publikačních záznamů

9 Informační systém Masarykovy univerzity Prezentace výsledků vědecko-výzkumné činnosti; Dlouhodobá archivace odborných textů; Kontrola podobností v textech; Vykazování do RIVu. Neusínáme na vavřínech, dále vyvíjíme. RUV; Vylepšování odhalování plagiátů; Realizace případných návrhů a připomínek od zapojených škol. Závěrem

10 Informační systém Masarykovy univerzity Děkuji za pozornost jakubik@fi.muni.cz


Stáhnout ppt "Daniel Jakubík Repozitář vědeckých prací."

Podobné prezentace


Reklamy Google