Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Příjemce Základní škola, Třebechovice pod Orebem, okres Hradec Králové Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.1.05/02.0010 Název projektu Digitalizace výuky.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Příjemce Základní škola, Třebechovice pod Orebem, okres Hradec Králové Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.1.05/02.0010 Název projektu Digitalizace výuky."— Transkript prezentace:

1 Příjemce Základní škola, Třebechovice pod Orebem, okres Hradec Králové Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.1.05/02.0010 Název projektu Digitalizace výuky Číslo prioritní osy1/1.1 Předmět Občanská výchova Téma Naše obec Ročník šestý Autor Lucie Dušková

2 Naše obec 6. třída

3 Organizace Hodnocení práce ve skupinách Referát sešity

4 Dvojice si připraví jednu otázku z minulých látek – co a kdo nás proslavil, Praha Písemka:

5 Jak znáte Třebechovice??? Možná příští hodinu Já říkám, kde jsem, kde začínám svou cestu a žáci mají za úkol poznat, kam dojdu.

6 Samostatná práce, domácí úkol Promyslete si a vyberte jedno místo (budovu) Třebechovic, která je pro vás důležitá, nakreslete ji a napište, proč jste si vybrali právě tuto. Do hodnocení se počítá úprava (kvalita kresby, nákresu), zdůvodnění.

7 Samostatná práce S pomocí učebnice zjistěte: Jak se nazývá osoba, která řídí obec. Jak se nazývá úřad, kam můžeme zajít pro odpadkové pytle. O co se stará živnostenský úřad, stavební úřad a matrika. Který odbor se stará o kulturu. Kdo kromě starosty obec řídí.

8 Zápis Doplňte: Naše město řídí……………., v jehož čele stojí……………… S touto prací mu pomáhá obecní……………….. Přehled o obyvatelích vede……………… Povolení stavby uděluje …………………… ………………… nám umožní podnikat. O čistotu města a odpady se stará………………… Odbor sociálních věci, školství a kultury……………..


Stáhnout ppt "Příjemce Základní škola, Třebechovice pod Orebem, okres Hradec Králové Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.1.05/02.0010 Název projektu Digitalizace výuky."

Podobné prezentace


Reklamy Google