Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Traktor Zetor Simulator 2009 By Luke$. O hře Simulátor farmaření a jízdy na neobvyklých zemědělských strojích se stal nejúspěšnější hrou na pc v Německu.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Traktor Zetor Simulator 2009 By Luke$. O hře Simulátor farmaření a jízdy na neobvyklých zemědělských strojích se stal nejúspěšnější hrou na pc v Německu."— Transkript prezentace:

1 Traktor Zetor Simulator 2009 By Luke$

2 O hře Simulátor farmaření a jízdy na neobvyklých zemědělských strojích se stal nejúspěšnější hrou na pc v Německu všech dob a obrovskou popularitu sklízí také v České republice. Původně vyšel pod názvem Landwirtschafts Simulator 2009 a existuje i anglická mutace Farming Simulator 2009.hrou na pc

3 Fotografie ze hry

4 Jak to někoho může bavit? Dobrá otázka! Simulátor farmaření je totiž opravdu vychytaný. Firma Estragon, která se specializuje na podivné simulátory zdánlivě nezábavných činností totiž původně německou hru dokonale lokalizovala (všechna použitá technika je opravdu k dostání na českém trhu nebo pochází přímo od českých výrobců) a vyhrála si i s takovými detaily, jako je známá písnička skupiny Visací Zámek Jede traktor, je to Zetor…), která vás bude provázet celou hrou, nebo si všimnite pneumatiky traktoru. Úspěchu pomohla také opravdu velmi slušná cena za originální hru. Traktor Zetor Simulátor 2009 pořídíte na tuzemském trhu za tři stovky.pneumatikyTraktor Zetor Simulátor 2009

5

6 Jak se to tedy hraje? Začátek hry je jednoduchý – máte pole, starší traktor a kombajn. Hurá do práce – zasejete, obděláte, sklidíte, prodáte a za utržené peníze rostete, jak jen to jde. Postupem času nakupujete nové stroje – v základní pc hře je k dispozici patnáct modelů traktorové techniky, dále kombajny, paletové vidlice, žací stroje, nakladače, rozmetače, secí stroje… to vše od předních českých i světových výrobců a s bohatým popisem. Pokud máte dostatek finančních prostředků, můžete si pořídit pomocníky, kteří budou těžkou techniku ovládat za vás. Zadáte jim kokrétní úkoly a oni je bez reptání splní. Vaším cílem je racionalizovat veškeré činnosti tak, aby farma prosperovala co nejlépe.

7 Konec Díky za pozornost! Všechny dotazy pište na naše stránky.

8 Web www.traktor-zetorsimulator.webnode.cz


Stáhnout ppt "Traktor Zetor Simulator 2009 By Luke$. O hře Simulátor farmaření a jízdy na neobvyklých zemědělských strojích se stal nejúspěšnější hrou na pc v Německu."

Podobné prezentace


Reklamy Google