Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

O Společnosti Založení firmy 1993 Hlavní činnost: Komplexní zásobování ambulantní a ústavní sféry zdravotním a dezinfekčním materiálem (více než 1500.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "O Společnosti Založení firmy 1993 Hlavní činnost: Komplexní zásobování ambulantní a ústavní sféry zdravotním a dezinfekčním materiálem (více než 1500."— Transkript prezentace:

1

2 O Společnosti Založení firmy 1993 Hlavní činnost: Komplexní zásobování ambulantní a ústavní sféry zdravotním a dezinfekčním materiálem (více než 1500 položek v nabídce).

3 Dentimed s.r.o. VelkoobchodLékárna Zdravotnické potřeby Nestátní zdravotnické zařízení

4 Hlavní sortiment: Inkontinenční pomůcky Výrobky k ošetření ran Obvazy a obinadla Ortézy a bandáže Rukavice inkontinence Kosmetika Vata a výrobky z vaty Kapesníčky, ubrousky Injekční stříkačky, jehly a příslušenství Hygienické systémy Dezinfekce

5 TEXPOL Obvazový materiál Sterilní a nesterilní komprese Jednorázové mycí houbičky

6 Medisana Mluvící tonometr Odvšivovací hřeben

7 Aqvitox-D Aqvitox – D je superoxidovaný roztok pro ošetření akutních i chronických ran, dekubitů, odřenin,popálenin a ulcerací jiné etiologie. má baktericidní, virucidní, fungicidní, sporicidní účinky ( možnost dekontaminace MRSA ) výrazně eliminuje zápach rány Choroboplodné zárodky jsou ničeny na mechanické bázi nepoškozuje zdravou tkáň, je netoxický a nedráždí lidskou pokožku Hlavní výhody: SUPEROXIDOVANÝ ROZTOK: vysoce účinný RYCHLÝ: po kontaktu s infikovaným prostředím, řádově v minutách KOMPATIBILNÍ : kompatibilní s gázovým,akrylátovým,silikonovým materiálem, lze kombinovat s jiným typem dezinfekce IHNED K POUŽITÍ: nemíchá se, neředí se, nevyžaduje žádná aktivační činidla, 6.měs –Exp. NÁKLADOVĚ EFEKTIVNÍ: snižuje celkovou dobu léčby a hospit. pacienta, použití Aqvitoxu – D nevede k rezistentním reakcím ( dlouhodobé užití ATB ) Použití: Oplachy a laváže, opakované potírání, postřik, obklady, celotělová koupel

8 U stánku se na Vás těší… Michal Krapka Svoboda František


Stáhnout ppt "O Společnosti Založení firmy 1993 Hlavní činnost: Komplexní zásobování ambulantní a ústavní sféry zdravotním a dezinfekčním materiálem (více než 1500."

Podobné prezentace


Reklamy Google