Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Návštěva SPŠ Písek. Když jsme přišli škola nás zaujala už z venku. Nejdříve nás posadily do jazykové učebny kde jsme si vyzkoušeli test z německého jazyka.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Návštěva SPŠ Písek. Když jsme přišli škola nás zaujala už z venku. Nejdříve nás posadily do jazykové učebny kde jsme si vyzkoušeli test z německého jazyka."— Transkript prezentace:

1 Návštěva SPŠ Písek

2 Když jsme přišli škola nás zaujala už z venku. Nejdříve nás posadily do jazykové učebny kde jsme si vyzkoušeli test z německého jazyka. Bohužel to bylo trochu obtížné.

3  Poté nás odvedli do dílny, která se nacházela v budově školy. Kde jsme si prohlídli vše co škola nabízela. Bylo tam spousta přístrojů, které jsme stěží poznali.

4  Poté nás odvedli do konferenční místnosti, kde nás ředitel školy seznámil se školou a s jejím studiem. Seznámil nás také s vybavením školy.

5  Ještě nám ukázali místnost, kde se nacházeli počítače a jiné přístroje. Také tam byli rozebrané počítače do, kterých jsme nahlédli.

6  Poté nás odvedli snad do nejlepší části školy což byla tělocvična. Tam jsme posilovali a zkoušeli jsme chodit po laně. Pak jsme dělali různé disciplíny ze, kterých jsme dostávali body, které byli následně zapsány na tabuli.

7  Nakonec nám ukázali elektro auto. Bohužel jsme se nemohli povozit. Myslím, že to byla povedená exkurze.

8  Připravily : Jan Havránek  Filip Šedivý


Stáhnout ppt "Návštěva SPŠ Písek. Když jsme přišli škola nás zaujala už z venku. Nejdříve nás posadily do jazykové učebny kde jsme si vyzkoušeli test z německého jazyka."

Podobné prezentace


Reklamy Google