Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

PŘEDVÁNOČNÍ VEČÍREK JIŽ TUTO SOBOTU 8. 12. OD 18:00, tj. od šesti hod.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "PŘEDVÁNOČNÍ VEČÍREK JIŽ TUTO SOBOTU 8. 12. OD 18:00, tj. od šesti hod."— Transkript prezentace:

1 PŘEDVÁNOČNÍ VEČÍREK JIŽ TUTO SOBOTU 8. 12. OD 18:00, tj. od šesti hod

2 O běžkování před Vánocemi si už asi jenom necháme zdát. V nadcházejícím víkendu má ale stále spousta lidí díru a tak to úplně vyzývá k uspořádání té „MĚŠŤÁCKÉ“ PŘEDVÁNOČNÍ AKCE.

3 ČILIŽE: Všichni ti, kdož máte čas a chuť se před Vánocemi vidět, popovídat si o časech minulých, přítomných a budoucích, kdo si chcete tu zapět, tu zahrát, kdo si zkrátka chcete upevnit sociální vztahy, jste srdíčkově zváni na Předvánoční večírek (jako náhražku za předvánoční běžkování :o)) a to do starého známého KLÍDKU. Pro koho: pro všechny lidi dobré vůle, … i pro pardubičáky :o) S sebou: čajíčky a jiné dobré pití, dobrůtky (cukroví být ještě nemusí :o), hudební nástroje, hry rozmanitého druhu, a pro ty kdo chtějí ještě víc, tak i spacoška a medvídka na spaní. Program: Celkový program večírku je čistě na nás, jde jen o to, jaký hovadiny vymyslíme.

4 Pro přehled toho, kdo to zařizuje, teda JÁ, se prosím průběžně do soboty do rána hlaste na známou adresu geegee@centrum.cz a nebo na tel.: 603 358 463!!! nebo 732 971 229 Podle počtu zájemců budeme ve zmíněném Klídku, při menším počtu lidiček se přesuneme do menších prostor, př. našeho privátu (koupila jsem početnou čajovou soupravu :o))

5 TO JÁ JEN ABYSTE NEZAPOMNĚLI, JAK VYPADÁ ZIMA S BÍLOU PEŘINOU :O) PS: Zvadlo je vyrobeno v rychlosti bez speciálních efektů. Když tak si je tam dodělejte :o)


Stáhnout ppt "PŘEDVÁNOČNÍ VEČÍREK JIŽ TUTO SOBOTU 8. 12. OD 18:00, tj. od šesti hod."

Podobné prezentace


Reklamy Google