Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

36. Má modlitba Má modlitba nemívá někdy slova, když v slzách za Ježíšem přicházím. On však mi říká: „Neplač, zkus to znova, já s tebou budu čelit nesnázím.“

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "36. Má modlitba Má modlitba nemívá někdy slova, když v slzách za Ježíšem přicházím. On však mi říká: „Neplač, zkus to znova, já s tebou budu čelit nesnázím.“"— Transkript prezentace:

1 36. Má modlitba Má modlitba nemívá někdy slova, když v slzách za Ježíšem přicházím. On však mi říká: „Neplač, zkus to znova, já s tebou budu čelit nesnázím.“ Ref.: Ježíš je pastýř dobrý, i v noci na stráži bdí, když vše jde spát. Život svůj za ovce dá, ztracenou vždy vyhledá. On má mě rád.

2 Znám oporu, o níž se můžeš opřít. Znám přítele, co nikdy nezradí. Své starosti hned na Něj můžeš vložit, a že jsi na dně, to mu nevadí. Ref.: Ježíš je pastýř dobrý, i v noci na stráži bdí, když vše jde spát. Život svůj za ovce dá, ztracenou vždy vyhledá. On má mě rád.

3 Má píseň vůbec někdy nemá tóny, když svoji radost toužím vyzpívat. Zní v duši moji jak sváteční zvony, když na hruď Jeho mohu hlavu dát. Ref.: Ježíš je pastýř dobrý, i v noci na stráži bdí, když vše jde spát. Život svůj za ovce dá, ztracenou vždy vyhledá. On má mě rád.


Stáhnout ppt "36. Má modlitba Má modlitba nemívá někdy slova, když v slzách za Ježíšem přicházím. On však mi říká: „Neplač, zkus to znova, já s tebou budu čelit nesnázím.“"

Podobné prezentace


Reklamy Google