Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

RRRR.C.P.B. jsou začáteční písmena RallyeCross Petr Bílek PPPPetr Bílek jezdí RallyeCross v divizi 1.A se Škoda Fabia 1,6 VRS.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "RRRR.C.P.B. jsou začáteční písmena RallyeCross Petr Bílek PPPPetr Bílek jezdí RallyeCross v divizi 1.A se Škoda Fabia 1,6 VRS."— Transkript prezentace:

1

2 RRRR.C.P.B. jsou začáteční písmena RallyeCross Petr Bílek PPPPetr Bílek jezdí RallyeCross v divizi 1.A se Škoda Fabia 1,6 VRS.

3 2222003 MISTR RAKOUSKA 3.místo MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY 2.místo MISTROVSTVÍ EVROPY V SEDLČANECH 2222004 -MISTR ČESKÉ REPUBLIKY -VÍTĚZ ZÓNY STŘEDNÍ EVROPY -MISTR RAKOUSKA -VÍTĚZ ČESKÉ TROFEJE JUNIOR 2222005 3.místo MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY -VÍTĚZ ČESKÉ TROFEJE JUNIOR 2222006 -MEZINÁRODNÍ MISTR ČESKÉ REPUBLIKY 2222007 -Starty na Mistrovství Evropy -Starty na Mistrovství České republiky -Starty na Mezinárodní mistrovství České republiky

4 MMČR = Mezinárodní mistrovství ČR v Polsku

5 ME=Mistrovství Evropy

6

7

8 Zalíbilo se Vám co Petr Bílek dělá a rozhodl(a) jste se že se stanete členem FanClubu R.C.P.B. ??? FanClubu R.C.P.B. ??? Zašlete nám e-mail !!! Zašlete nám e-mail !!! R.C.P.B@email.cz E-mail by měl obsahovat Vaše jméno,příjmení,kontaktní E-mail a zajímavosti o Vás. Zde máte webové stránky partnerů FanClubu R.C.P.B. : www.bilek-rallyecross.cz www.datalite.cz

9 Děkujeme za Vaši přízeň a Nashledanou

10


Stáhnout ppt "RRRR.C.P.B. jsou začáteční písmena RallyeCross Petr Bílek PPPPetr Bílek jezdí RallyeCross v divizi 1.A se Škoda Fabia 1,6 VRS."

Podobné prezentace


Reklamy Google