Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

1 Výměna Oil separator náklady : 632 Kč i s DPH, doba výměny cca něco přes hodinu i když se flákáte E46 320d 110 kW, r.v. 2004.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "1 Výměna Oil separator náklady : 632 Kč i s DPH, doba výměny cca něco přes hodinu i když se flákáte E46 320d 110 kW, r.v. 2004."— Transkript prezentace:

1 1 Výměna Oil separator náklady : 632 Kč i s DPH, doba výměny cca něco přes hodinu i když se flákáte E46 320d 110 kW, r.v. 2004

2 2 Povolit 3 šrouby na krytu kabinového filtru, filtr vyndatPovolit 3 šrouby na krytu kabinového filtru, filtr vyndat Povolit 5 šroubů (imbus) na krytu motoru, vyháknout hadičku, kryt sundatPovolit 5 šroubů (imbus) na krytu motoru, vyháknout hadičku, kryt sundat Povolit 4 šrouby (torx)Povolit 4 šrouby (torx) Držák kabelů se dá rozdělat a jeho jedna polovina se vyndá i s krytem, nebo se dá celý vyháknout a vyndat jen krytDržák kabelů se dá rozdělat a jeho jedna polovina se vyndá i s krytem, nebo se dá celý vyháknout a vyndat jen kryt

3 3 Povolit 1 šroub (imbus) na sáníPovolit 1 šroub (imbus) na sání Na nárazníku vytáhnout 2 cvočky a celý kryt se sáním vyndat (stačilo by sání jenom vyhnout, ale neměl jsem srdce to tak ohýbat )Na nárazníku vytáhnout 2 cvočky a celý kryt se sáním vyndat (stačilo by sání jenom vyhnout, ale neměl jsem srdce to tak ohýbat ) Povolit 4 šrouby (imbus). Jeden je zeazdu naspodu krytu filtru vzduchu. Po povolení kryt filtru sundat.Povolit 4 šrouby (imbus). Jeden je zeazdu naspodu krytu filtru vzduchu. Po povolení kryt filtru sundat. Pro lepší přístupnost jsem povolil i tenhle kryt (3 šrouby)Pro lepší přístupnost jsem povolil i tenhle kryt (3 šrouby)

4 4 Nad filtrem vzduchu je plastová schránka (tam se musíme dostat)Nad filtrem vzduchu je plastová schránka (tam se musíme dostat) Zbývá povolit 4 šrouby (imbus) a vytáhnout horní díl.Zbývá povolit 4 šrouby (imbus) a vytáhnout horní díl. Zadělaný oil separatorZadělaný oil separator Místo plastového válečku dáte nový díl.Místo plastového válečku dáte nový díl. Já ten kryt ještě vyčistil technickým benzínem – nezapomeňte na gumový těsnící kroužek (součást balení)Já ten kryt ještě vyčistil technickým benzínem – nezapomeňte na gumový těsnící kroužek (součást balení)

5 5 Součástí balení jsou i 2 nové těsnící gumičky. Pak nasadíte a přišroubujete kryt s novým oil separatorem.Součástí balení jsou i 2 nové těsnící gumičky. Pak nasadíte a přišroubujete kryt s novým oil separatorem. Opět našroubujete kryt filtru, došroubujete kryt, který jste předtím uvolnili pro lepší montáž.Opět našroubujete kryt filtru, došroubujete kryt, který jste předtím uvolnili pro lepší montáž. Přiděláte zpět sáníPřiděláte zpět sání Přiděláte zpět velký kryt motoru, přišroubujete kryt pro kabinový filtr a přiděláte pojistné šroubyPřiděláte zpět velký kryt motoru, přišroubujete kryt pro kabinový filtr a přiděláte pojistné šrouby


Stáhnout ppt "1 Výměna Oil separator náklady : 632 Kč i s DPH, doba výměny cca něco přes hodinu i když se flákáte E46 320d 110 kW, r.v. 2004."

Podobné prezentace


Reklamy Google