Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

A TAK BRATŘI, MODLETE SE ZA NÁS, ABY SE SLOVO PÁNĚ RYCHLE ŠÍŘILO… MODLITBY NA DUBEN 2015.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "A TAK BRATŘI, MODLETE SE ZA NÁS, ABY SE SLOVO PÁNĚ RYCHLE ŠÍŘILO… MODLITBY NA DUBEN 2015."— Transkript prezentace:

1 A TAK BRATŘI, MODLETE SE ZA NÁS, ABY SE SLOVO PÁNĚ RYCHLE ŠÍŘILO… MODLITBY NA DUBEN 2015

2 ZA PRONÁSLEDOVANÉ V JEMENU

3 20. března došlo k dalšímu sebevražednému útoku, při kterém zemřelo 137 lidí. 20. března došlo k dalšímu sebevražednému útoku, při kterém zemřelo 137 lidí. Státním náboženstvím je islám, platí zákon šaria. Opustit islám je zakázáno. Státním náboženstvím je islám, platí zákon šaria. Opustit islám je zakázáno. Křesťané se musí skrývat. Křesťané se musí skrývat. Navzdory opozicím počet křesťanů stále roste. Navzdory opozicím počet křesťanů stále roste. Země je rájem islámských extrémistů, jsou zde buňky Al-Kaidy. Země je rájem islámských extrémistů, jsou zde buňky Al-Kaidy.

4 MODLEME SE, ABY SI BŮH V TÉTO NEKLIDNÉ ZEMI POUŽÍVAL SKRYTOU CÍRKEV JAKO NÁSTROJ SVÉ VELKÉ LÁSKY A POKOJE. aby Bůh požehnal podzemní církev, ochránil ji a používal ji k požehnání Jemenu aby Bůh požehnal podzemní církev, ochránil ji a používal ji k požehnání Jemenu za ochranu a moudrost všech křesťanů v zemi za ochranu a moudrost všech křesťanů v zemi 45% lidí žije pod hranicí chudoby. Modlete se za to, aby byla vytvořená stabilní vláda, která se bude o lidi v Jemenu starat a zajistí mír v zemi. 45% lidí žije pod hranicí chudoby. Modlete se za to, aby byla vytvořená stabilní vláda, která se bude o lidi v Jemenu starat a zajistí mír v zemi.

5 NEZASAŽENÝ NÁROD CHUEJOVÉ V SAÚDSKÉ ARÁBII POPULACE: 29 400 POČET KŘESŤANŮ: 0% ISLÁM: 95%

6 MODLEME SE: aby i muslimští Chuejové poznali, že věčný život je v Kristu a vydali mu svůj život aby i muslimští Chuejové poznali, že věčný život je v Kristu a vydali mu svůj život V Saúdské Arábii se nyní mnoho muslimů obrací ke Kristu. Modleme se, aby mohli zasáhnout i tento národ Chuejů. V Saúdské Arábii se nyní mnoho muslimů obrací ke Kristu. Modleme se, aby mohli zasáhnout i tento národ Chuejů. za ochranu nově obrácených, moudrost i odvahu šířit Boží pravdu dál za ochranu nově obrácených, moudrost i odvahu šířit Boží pravdu dál

7 MISIE V ČR za nové destinace pro krátkodobé misijní výjezdy a nové vedoucí, kteří by týmy vedli za nové destinace pro krátkodobé misijní výjezdy a nové vedoucí, kteří by týmy vedli


Stáhnout ppt "A TAK BRATŘI, MODLETE SE ZA NÁS, ABY SE SLOVO PÁNĚ RYCHLE ŠÍŘILO… MODLITBY NA DUBEN 2015."

Podobné prezentace


Reklamy Google