Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

BRDEK DAVID 1ME.  Aktivní technologie byla doposud hlavním směrem vývoje 3D televizorů a ve svém principu ji využívá i NVIDIA pro své aktivní brýle pro.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "BRDEK DAVID 1ME.  Aktivní technologie byla doposud hlavním směrem vývoje 3D televizorů a ve svém principu ji využívá i NVIDIA pro své aktivní brýle pro."— Transkript prezentace:

1 BRDEK DAVID 1ME

2  Aktivní technologie byla doposud hlavním směrem vývoje 3D televizorů a ve svém principu ji využívá i NVIDIA pro své aktivní brýle pro použití s Pc.  Proč se nazývá aktivní.  Co je to NVIDIA.

3  Pasivní technologie

4  Jak funguje..  Kamera zvaná stereoskopická natáčí dva obrazy zároveň, čočky kamery jsou od sebe vzdáleny jako oči (cca 65mm).

5  Oblafnout lidské oko a mozek není nijak těžký úkol a díky tomu vzniklo hned několik technologií, pomocí kterých můžeme vnímat hloubku obrazu na dvourozměrné ploše. Všechny metody jsou si dosti podobné a pracují na stejném principu.

6  Nejméně náročnou a bohužel i nejméně kvalitní metodou stereoskopie je anaglyf. Její výhoda spočívá v jednoduchosti

7


Stáhnout ppt "BRDEK DAVID 1ME.  Aktivní technologie byla doposud hlavním směrem vývoje 3D televizorů a ve svém principu ji využívá i NVIDIA pro své aktivní brýle pro."

Podobné prezentace


Reklamy Google