Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Praktická ukázka nových výukových textů deskriptivní geometrie RNDr. Hana Šafářová Mgr. Jan Šafařík Ústav.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Praktická ukázka nových výukových textů deskriptivní geometrie RNDr. Hana Šafářová Mgr. Jan Šafařík Ústav."— Transkript prezentace:

1 Praktická ukázka nových výukových textů deskriptivní geometrie RNDr. Hana Šafářová safarova.h@fce.vutbr.cz Mgr. Jan Šafařík safarik.j@fce.vutbr.cz Ústav matematiky a deskriptivní geometrie Fakulta stavební VUT v Brně

2 Úvodní stránka

3 Vybraný příklad tak, jak jej studenti vidí při prohlížení textu. Kliknou-li na prosvícené okno konstrukce – rozbalí se slideSHOW v OtherCADu se zadáním příkladu. Viz obr.3.

4 Na liště v horní části obrázku je název aktuální vrstvy a možnost si prohlédnout názvy všech použitých vrstev, posun konstrukce po jednotlivých vrstvách dopředu a zpátky, možnost výběru detailu a tlačítko viditelnosti – umožňuje vypnout zakreslování některých vrstev.

5 Na roletě je vidět, které vrstvy příkladu jsou již použity a které teprve budou následovat

6 Detail obrázku

7 Roleta viditelnosti umožňuje tzv. „vypnutí“ vrstvy - což znamená, že čáry v této vrstvě nebudou na obrazovce viditelné.

8 Konečné řešení příkladu.


Stáhnout ppt "Praktická ukázka nových výukových textů deskriptivní geometrie RNDr. Hana Šafářová Mgr. Jan Šafařík Ústav."

Podobné prezentace


Reklamy Google