Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Riziková zpráva Bytový komplex Sluneční vršek

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Riziková zpráva Bytový komplex Sluneční vršek"— Transkript prezentace:

1 Riziková zpráva Bytový komplex Sluneční vršek
c Riziková zpráva Bytový komplex Sluneční vršek

2 Popis objektů Bytový areál 5 bytových čtyřpodlažních domů označených
J,K,L,M a N Celkem 231 bytových jednotek o dispozici 1+kk až 4+kk, a velikostech od 27-111m2. Část bytů v 1NP domů K a L je s vlastními předzahrádkami. Objekty M a N jsou stavebně propojeny. Domy byly vybudovány v r. 2013, pod každým objektem se nachází podzemní garážová stání.

3 c Situační plán

4 Popis objektů- stavební provedení
c Popis objektů- stavební provedení Stavební konstrukce: Nosné konstrukce budov a stropy jsou z nehořlavých či převážně z nehořlavých materiálů (tj. zdivo min cm tloušťky, betonové a železobetonové konstrukce, ocelové konstrukce obezděné). Nosné konstrukce jsou chráněné proti požáru nástřiky a obklady. Střešní konstrukce je nehořlavá (plech a nehořlavý plast).

5 c Popis objektů - provoz Objekty jsou napojeny na společnou výměníkovou stanici Bytové jednotky jsou vytápěny prostřednictvím centrálního systému. V každém objektu jsou 2 podzemní podlaží s garážovými stáními.

6 c Požární riziko Podzemní, nadzemní podlaží a bytové jednotky jsou vybaveny: EPS ( elektrická požární signalizace) s automatickými detektory napojenými na PCO (pult centrální ochrany) umístěném v objektu L. Revizní zpráva a pravidelné kontroly jsou prováděné servisní firmou. Dojezdový čas jednotek požární ochrany po nahlášení z PCO = 5 minut.

7 Požární úseky Tři typy požárních úseků
- společné prostory nadzemní podlaží, bytové jednotky a podzemní garáže: Společné prostory jednotlivých podlaží tvoří vždy jeden požární úsek. Požární úseky jsou propojeny spojovacím schodištěm, každé podlaží je zabezpečeno protipožárními dveřmi. Bytové jednotky tvoří samostatné požární úseky, které jsou vybaveny Bezpečnostními dveřmi IV. třídy. Podzemní garáže jsou vybavené odsávačem benzinových výparů.

8 Ocenění objektů Bytový objekt - J - Podlaží: 2 PP a 4 NP
Počet bytových jednotek: 40 Pojistná částka: Kč Bytový objekt - K - Podlaží: 2 PP a 4 NP Počet bytových jednotek: 40 Pojistná částka: Kč

9 Ocenění objektů Bytový objekt - L - Podlaží: 2 PP a 4 NP
Počet bytových jednotek: 55 Pojistná částka: Kč Bytový objekt - M a N - Podlaží: 2 PP a 4 NP Počet bytových jednotek: 96 Pojistná částka: Kč

10 Zjištění a doporučení Zjištění
c Zjištění a doporučení Zjištění PML (probable maximum loss) Kč Objekt M,N – stavebně propojené budovy Hodnocení: QQQ (excellent) Doporučení Riziko není potřeba zlepšovat

11 Děkujeme Vám za pozornost


Stáhnout ppt "Riziková zpráva Bytový komplex Sluneční vršek"

Podobné prezentace


Reklamy Google