Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

RES - COMPASS Průvodce kariérou v oblasti obnovitelných zdrojů energie Ing. Kateřina Pazderů, Ph.D. ČZU v Praze IEE/07/574/SI2.499064.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "RES - COMPASS Průvodce kariérou v oblasti obnovitelných zdrojů energie Ing. Kateřina Pazderů, Ph.D. ČZU v Praze IEE/07/574/SI2.499064."— Transkript prezentace:

1 RES - COMPASS Průvodce kariérou v oblasti obnovitelných zdrojů energie Ing. Kateřina Pazderů, Ph.D. ČZU v Praze pazderu@af.czu.cz IEE/07/574/SI2.499064

2 RES COMPASS je projekt trvající 27 měsíců, od října 2008 do 31. prosince 2010, financovaný Evropskou komisí programem Inteligentní energetická Evropa. RES COMPASS sdružuje osm partnerů ze šesti evropských zemí:  IDEC, Hlavní úřad pro sekundární vzdělávání (Řecko),  Phoenix solar (Řecko),  ČZU (Česká republika),  CLER (Francie),  BDSP (Velká Británie),  VTT (Finsko),  Cenifer (Španělsko).

3 Cíle projektu RES COMPASS:  Vytvoření příznivých podmínek pro rozvoj vzdělávání v oboru energií, a to v sekundárním nebo vyšším vzdělávání, usnadněním přístupu středoškolských a vysokoškolských studentů ke znalostem a dovednostem potřebným pro práci v sektoru OZE.  Zlepšit v Evropě míru povědomí o vzniku povolání v sektoru obnovitelných energií.  Zpřístupnit informace o kariéře na těchto pozicích.  Zvýšit zaměstnanost v tomto sektoru.  Přispět k rozvoji sektoru obnovitelných energií. Hlavní cíl projektu: Rozvoj a podpora pracovních míst a povolání v sektoru obnovitelných energií.

4 Odkaz na webovou aplikaci: www.rescompass.org


Stáhnout ppt "RES - COMPASS Průvodce kariérou v oblasti obnovitelných zdrojů energie Ing. Kateřina Pazderů, Ph.D. ČZU v Praze IEE/07/574/SI2.499064."

Podobné prezentace


Reklamy Google