Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Vývoj metodiky pro evaluaci a modifikaci domácího prostředí osob se zdravotním postižením za účelem zvýšení jejich zaměstnatelnosti (DeMo) Číslo projektu:

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Vývoj metodiky pro evaluaci a modifikaci domácího prostředí osob se zdravotním postižením za účelem zvýšení jejich zaměstnatelnosti (DeMo) Číslo projektu:"— Transkript prezentace:

1 Vývoj metodiky pro evaluaci a modifikaci domácího prostředí osob se zdravotním postižením za účelem zvýšení jejich zaměstnatelnosti (DeMo) Číslo projektu: CZ.1.04/5.1.01/77.00330

2 Žadatel: ILA, s.r.o. www.ila.cz http://www.ila.cz/projekt/demo/ Partner: Česká asociace ergoterapeutů www.ergoterapie.czwww.ila.czhttp://www.ila.cz/projekt/demo/www.ergoterapie.cz

3 Program semináře Úvod Problematika hodnocení domácího prostředí Seznámení s projektem KRÁTKÁ PŘESTÁVKA A OBČERSTVENÍ Ergoterapie ve Švédsku (Occupation therapy in Sweden – practice and research about housing adaptation) Diskuse Mgr. Kateřina Macháčová, PhD. Bc. Olga Nováková, M.Sc. Lisa Ekstam, PhD.


Stáhnout ppt "Vývoj metodiky pro evaluaci a modifikaci domácího prostředí osob se zdravotním postižením za účelem zvýšení jejich zaměstnatelnosti (DeMo) Číslo projektu:"

Podobné prezentace


Reklamy Google