Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

9.5.2007 Slavnostní otevření zrekonstruovaného stadionu ASK Slavia Praha.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "9.5.2007 Slavnostní otevření zrekonstruovaného stadionu ASK Slavia Praha."— Transkript prezentace:

1 9.5.2007 Slavnostní otevření zrekonstruovaného stadionu ASK Slavia Praha

2 I přes nepřízeň počasí se v rámci 2. veřejných závodů v Praze dne 9.5.2007 uskutečnilo otevření našeho nově zrekonstruovaného stadionu. I přes nepřízeň počasí se v rámci 2. veřejných závodů v Praze dne 9.5.2007 uskutečnilo otevření našeho nově zrekonstruovaného stadionu. Samotnému střihání pásky předcházel dětský sportovní den pro děti z dětských domovů ve spolupráci s nadací Terezy Maxové. Sportovního dne se zúčastnily děti z Dolních Počernic, Dolního Lánova a Nymburku. Samotnému střihání pásky předcházel dětský sportovní den pro děti z dětských domovů ve spolupráci s nadací Terezy Maxové. Sportovního dne se zúčastnily děti z Dolních Počernic, Dolního Lánova a Nymburku.

3 Byl pro ně zde připraven pestrý program, při kterém si mohly vyzkoušet různé atletické disciplíny, překážkové dráhy a svoji pružnost. Byl pro ně zde připraven pestrý program, při kterém si mohly vyzkoušet různé atletické disciplíny, překážkové dráhy a svoji pružnost. Pro děti zde bylo připraveno občerstvení a ceny, které věnoval Úřad městské časti Prahy 10, firma Red Bull Česka republika s.r.o. a firma Czech Pacific Pools s.r.o. Pro děti zde bylo připraveno občerstvení a ceny, které věnoval Úřad městské časti Prahy 10, firma Red Bull Česka republika s.r.o. a firma Czech Pacific Pools s.r.o.

4 Po sportovním dnu následovala zahájení veřejných závodů a slavnostní střihání pásky, kterého se zúčastnila v současné době naše nejlepší oštěpařka a „bývalá“ členka ASK Slavia Praha Barbora Špotáková, za což jí ještě jednou velmi děkujeme. Po sportovním dnu následovala zahájení veřejných závodů a slavnostní střihání pásky, kterého se zúčastnila v současné době naše nejlepší oštěpařka a „bývalá“ členka ASK Slavia Praha Barbora Špotáková, za což jí ještě jednou velmi děkujeme.

5

6 K vidění zde bylo několik velmi kvalitních výkonů o které se postaral především Josef Prorok na 300m/př., který má již splněný limit pro Mistrovství Evropy do 22 let. Dále Jitka Bartoníčková na 300m, Kristina Volfová na 300m/př, která má splněný limit pro Mistrovství Evropy do 19 let a Jan Schiller, který se taktéž chystá do Debrecenu na Mistrovství Evropy do 22 let. K vidění zde bylo několik velmi kvalitních výkonů o které se postaral především Josef Prorok na 300m/př., který má již splněný limit pro Mistrovství Evropy do 22 let. Dále Jitka Bartoníčková na 300m, Kristina Volfová na 300m/př, která má splněný limit pro Mistrovství Evropy do 19 let a Jan Schiller, který se taktéž chystá do Debrecenu na Mistrovství Evropy do 22 let.

7

8 Součástí programu byl i vložený závod na 60 m mužů, ve kterém se představili naši nejlepší sprinteři, mezi kterými nechyběl Ondřej Benda, Vojtěch Šulc, Jan Stokláska, či úřadující Mistr Evropy v dvojbobu Roman Gomola. Součástí programu byl i vložený závod na 60 m mužů, ve kterém se představili naši nejlepší sprinteři, mezi kterými nechyběl Ondřej Benda, Vojtěch Šulc, Jan Stokláska, či úřadující Mistr Evropy v dvojbobu Roman Gomola.

9 Za pomoc při organizaci děkujeme studentům SOŠ Arita a členům Beach Clubu Pankrác. Za pomoc při organizaci děkujeme studentům SOŠ Arita a členům Beach Clubu Pankrác. Správní rada přeje všem atletům hodně překonaných osobních rekordů. Správní rada přeje všem atletům hodně překonaných osobních rekordů.


Stáhnout ppt "9.5.2007 Slavnostní otevření zrekonstruovaného stadionu ASK Slavia Praha."

Podobné prezentace


Reklamy Google