Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

1. Raduj se, Bůh dnes přišel k nám, to bratře, sestro, slyš! Otevři dům, ať vstoupí Pán. A nebe, země, zvuč a nebe, země zvuč a nebe, země, Králi zvuč!

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "1. Raduj se, Bůh dnes přišel k nám, to bratře, sestro, slyš! Otevři dům, ať vstoupí Pán. A nebe, země, zvuč a nebe, země zvuč a nebe, země, Králi zvuč!"— Transkript prezentace:

1 1. Raduj se, Bůh dnes přišel k nám, to bratře, sestro, slyš! Otevři dům, ať vstoupí Pán. A nebe, země, zvuč a nebe, země zvuč a nebe, země, Králi zvuč!

2 2. Spasitel náš se Králem stal, tvá píseň zněj mu vstříc! I země kraj mu slávu vzdal a jásá radostí a jásá radostí a jásá čistou radostí.

3 3. Nedej, ať hřích a starosti zarostou srdce tvé. On sílu dá ti k svatosti, vždyť hledá ztracené, vždyť hledá ztracené, vždyť hledá všecky ztracené.

4 4. Pán vládne světu milostí a dává národům své pravdy zář, své lásky stín, když k němu volají, když k němu volají, když k němu vroucně volají.


Stáhnout ppt "1. Raduj se, Bůh dnes přišel k nám, to bratře, sestro, slyš! Otevři dům, ať vstoupí Pán. A nebe, země, zvuč a nebe, země zvuč a nebe, země, Králi zvuč!"

Podobné prezentace


Reklamy Google